• Home
  • Potraviny a nápoje
  • Přidat eshop
  • Administrovat zboží
  • Jak hledat ?
Dobrá-koupě.cz - katalog zboží

Dios Vinotéka

On-line vinotéka s širokou nabídkou moravských, českých i zahraničních vín. Vína šumivá, dezertní, archivní, stolní, jakostní, pozdní sběr, ledové a slámové víno, vinné, ovocné destiláty. Dodáváme vína na firemní akce, večírky, rauty, dárková balení.
Martini „ Vibrante ” Alcohol free Italian vermouth 0% vol. 0.75 l
Martini „ Vibrante ” Alcohol free Italian vermouth 0% vol. 0.75 l
Protřepejte, nemíchejte a neobsahujte alkohol! Toto nealkoholické Martini se vyrábí ze stejných vín, ze kterých se vyrábí normální Martini vermuty. Vyrobeno ze 100% přírodních surovin! Červené Vibrante je během výrobního procesu dealkoholizováno a poté doplněno výběrem bylin a rostlin. Výsledkem je chutný, bez alkoholu, 100% přírodní a typicky italský aperitiv. Martini Vibrante je ovocné s podtónem italského bergamotu. Můžete pít Vibrante on the rocks nebo smíchat 1/2 Martini Vibrante s 1/2 Tonic a ozdobit plátkem pomeranče.
298,00 Kč

Marini & Rossi
Marzemino „ la Rua ” 2013 Vallagarina rosso Igt cantina Roeno 0.75 l
Marzemino „ la Rua ” 2013 Vallagarina rosso Igt cantina Roeno 0.75 l
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Marzemino vypěstovaných na vinicích italské vinařské oblasti Trento z vinohradu „La Rua“ - suché. Barva: rubínově červená s fialovými odlesky. Aroma: hedvábné a intenzivní s tóny tmavého a červeného ovoce. Chuť: harmonická s vyváženou strukturou, ve které se projevují stejné ovocné tóny jako ve vůni. Původ odrůdy Marzemino, kterou jsme použili pro výrobu tohoto vína, stále není zcela znám. Existuje více verzí, přičemž každá z nich tvrdí něco úplně jiného. Jedna z verzí příběhu tvrdí, že jméno odrůdy je odvozeno od vesničky Marzemin. Réva této odrůdy se pěstuje po celé oblasti Vallagarina, kde pro sebe nachází ideální mikroklima, které jí poskytuje vhodné podmínky pro růst a plození vyzrálých hroznů s pro ni typickými aromatickými a chuťovými vlastnostmi. Díky ovocité povaze tohoto vína a jeho jemným taninům jej můžeme párovat s červenými masy a mladými bílými masy. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany.
348,00 Kč

Roeno di Fugatti
Mas de Daumas Gassac blanc 2018 VdP Languedoc 0.75 l
Mas de Daumas Gassac blanc 2018 VdP Languedoc 0.75 l
Bílé tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 25% Viognier, 25% Chardonnay, 25% Petit Manseng a 25% Chenin blanc vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Languedoc Roussillon - suché Velké"" bílé víno z oblasti Languedoc. Toto cuvée je pečlivě sestaveno z ručně sbíraných hroznů tradičních jihofrancouzských odrůd, které vyrostly na přes 90 let starých neklonovaných keřích. Barva jemná, zlatavá se záblesky zelené. Převládá aroma meruněk, sušených bylin, broskví, pepře a dalších druhů koření. Na jazyce potom ucítíte fantastickou komplexní chuť broskví, příjemně zaoblenou, vyzrálou a jemně kořenitou, s nádechem dřeva a s dlouhým závěrem. Doporučujeme ke všem bílým masům, paštikám a mořským plodům. První réva byla v údolí Gassac vysazena již kolem roku 780, kdy Benoit d'Aniane, jeden z pobočníku Karla Velikého, založil vinice v tomto speciálním údolí. Půda vinic Dauma Gassac byla znovu objevena roku 1971 prof.geologie z Bordeaux Henri Enjalbertem. Ten jí označil za ideální pro výrobu opravdu špičkových vín. Vinice těží z unikátní půdy červeného odstínu, prašného charakteru a ledovcového původu, která se velmi blíží podmínkám v Burgundsku. Dalším důležitým faktorem je chladné mikroklima způsobené blízkou řekou Gassac, stejně jako horami a mořem v relativně malé vzdálenosti vinic. Jedná se do značné míry o muzeum starobylých odrůd révy ze zemí a oblastí jako jsou Portugalsko, Madeira, Švýcarsko, Izrael, Arménie. Gassac je tak svou vlastní apelací díky této své různorodosti. Vinice jsou rozděleny do 52 parcel, které jsou chráněny od okolního světa více jak 3 tis. hektarů lesa. Pěstování révy je v souladu s historickým udržováním rovnováhy s přírodou. Ve svém stylu připomíná Bordeaux, Burgundsko i Rhonu, ale přesto je svůj a originální. Díky speciálním polyfenolům ve víně, může Mas de Daumas Gassac projevovat svou mladost po 10 i 20 letech, někdy se na vrchol dostává až po 25 letech.
1 399,00 Kč

Daumas Gassac
Mas de Daumas Gassac blanc 2020 Saint Guilhem le désert cité d´Aniane Igp 0.75 l
Mas de Daumas Gassac blanc 2020 Saint Guilhem le désert cité d´Aniane Igp 0.75 l
Bílé tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 25% Viognier, 25% Chardonnay, 25% Petit Manseng a 25% Chenin blanc vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Languedoc Roussillon - suché Velké"" bílé víno z oblasti Languedoc. Toto cuvée je pečlivě sestaveno z ručně sbíraných hroznů tradičních jihofrancouzských odrůd, které vyrostly na přes 90 let starých neklonovaných keřích. Barva jemná, zlatavá se záblesky zelené. Převládá aroma meruněk, sušených bylin, broskví, pepře a dalších druhů koření. Na jazyce potom ucítíte fantastickou komplexní chuť broskví, příjemně zaoblenou, vyzrálou a jemně kořenitou, s nádechem dřeva a s dlouhým závěrem. Doporučujeme ke všem bílým masům, paštikám a mořským plodům. První réva byla v údolí Gassac vysazena již kolem roku 780, kdy Benoit d'Aniane, jeden z pobočníku Karla Velikého, založil vinice v tomto speciálním údolí. Půda vinic Dauma Gassac byla znovu objevena roku 1971 prof.geologie z Bordeaux Henri Enjalbertem. Ten jí označil za ideální pro výrobu opravdu špičkových vín. Vinice těží z unikátní půdy červeného odstínu, prašného charakteru a ledovcového původu, která se velmi blíží podmínkám v Burgundsku. Dalším důležitým faktorem je chladné mikroklima způsobené blízkou řekou Gassac, stejně jako horami a mořem v relativně malé vzdálenosti vinic. Jedná se do značné míry o muzeum starobylých odrůd révy ze zemí a oblastí jako jsou Portugalsko, Madeira, Švýcarsko, Izrael, Arménie. Gassac je tak svou vlastní apelací díky této své různorodosti. Vinice jsou rozděleny do 52 parcel, které jsou chráněny od okolního světa více jak 3 tis. hektarů lesa. Pěstování révy je v souladu s historickým udržováním rovnováhy s přírodou. Ve svém stylu připomíná Bordeaux, Burgundsko i Rhonu, ale přesto je svůj a originální. Díky speciálním polyfenolům ve víně, může Mas de Daumas Gassac projevovat svou mladost po 10 i 20 letech, někdy se na vrchol dostává až po 25 letech.
1 258,00 Kč

Daumas Gassac
Mas de Daumas Gassac rouge „ cuvée Emile Peynaud ” 2015 VdP de I´Herault 0.75 l
Mas de Daumas Gassac rouge „ cuvée Emile Peynaud ” 2015 VdP de I´Herault 0.75 l
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Cabernet Sauvignon vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Languedoc Roussillon - suché. Vinařský vrchol kultovního vinařství Mas de Daumas Gassac. Víno věnované enologu Emilu Peynaud, který se zasloužil o věhlas vín tohoto vinařství a hlavně, který od počátku věřil v potenciál a unikátnost zdejšího terroiru a vín z něho vyprodukovaného. Víno s potenciálem přes 20 let. Komplexní a unikátní. Zahrnující širokou škálu tmavého ovoce, kořenitosti a rafinovanosti jižní Francie. Jedná se o unikátní cuvée vyrobené jen ve výjímečných ročnících. Je to 100 Cabernet sauvignon z vůbec prvních vysazených keřů na vinařství - v roce 1972. Vyrobeno stylem á la Médoc (Bordeaux), tedy dlouhá macerace a fermentace. Bez filtrace. Vyrobeno jen 2150 lahví. Zrání 24 měsíců v dubových sudech, 12 v nových a následujících 12 v 2-letých.. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
7 458,00 Kč

Daumas Gassac
Mas de Daumas Gassac rouge 2012 VdP Languedoc 0.75 l
Mas de Daumas Gassac rouge 2012 VdP Languedoc 0.75 l
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 75% Cabernet Sauvignon doplněné o Malbec, Merlot, Tannat a další vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Languedoc Roussillon - suché Víno je srovnáváno s nejprestižnějšími „ Grand Crus "" - Wine Magazine jej srovnává s Chateau Latour v letech 1983 a 1985, Le Journal du Dimanche dokonce s Chateau Petrus v roce 1985! Je velmi bohaté, plné, intenzivní a mocné víno s vyváženou kyselinkou. Extraktivní, hluboká rubínová barva. Zemitá vůně se mísí s vůní černého a červeného rybízu, ostružin, sušených bylin, máty a vzácných koření. V chuti převládá černý rybíz, zralé švestky, santalové dřevo a koření. Dlouhý, plný závěr. Doporučujeme k tmavým masům, zvěřině, zralým sýrům. Nutno otevřít nejlépe několik hodin před konzumací. První réva byla v údolí Gassac vysazena již kolem roku 780, kdy Benoit d'Aniane, jeden z pobočníku Karla Velikého, založil vinice v tomto údolí. Půda vinic byla znovu objevena roku 1971 prof. geologie z Bordeaux Henri Enjalbertem. Vinice těží z unikátní půdy červeného odstínu, prašného charakteru a ledovcového původu, blízké podmínkám v Burgundsku. Dalším důležitým faktorem je chladné mikroklima způsobené blízkou řekou Gassac, stejně jako horami a mořem v relativně malé vzdálenosti vinic. Jedná se o muzeum starobylých odrůd révy ze zemí jako Portugalsko, Madeira, Švýcarsko, Izrael, Arménie. Gassac je tak svou vlastní apelací díky této své různorodosti. Vinice jsou rozděleny do 52 parcel, které jsou chráněny od okolního světa více jak 3 tis. hektarů lesa. Pěstování révy je v souladu s historickým udržováním rovnováhy s přírodou. Styl tohoto vína je nezaměnitelný, rodí se z půdy podobné Cote d´Or. Ve svém stylu připomíná Bordeaux, Burgundsko i Rhonu, ale přesto je svůj a originální. Díky speciálním polyfenolům ve víně, může Mas de Daumas Gassac projevovat svou mladost po 10 i 20 letech, někdy se na vrchol dostává až po 25 letech.
1 678,00 Kč

Daumas Gassac
Mas de Daumas Gassac rouge 2013 VdP Languedoc 0.75 l
Mas de Daumas Gassac rouge 2013 VdP Languedoc 0.75 l
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 75% Cabernet Sauvignon doplněné o Malbec, Merlot, Tannat a další vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Languedoc Roussillon - suché Víno je srovnáváno s nejprestižnějšími „ Grand Crus "" - Wine Magazine jej srovnává s Chateau Latour v letech 1983 a 1985, Le Journal du Dimanche dokonce s Chateau Petrus v roce 1985! Je velmi bohaté, plné, intenzivní a mocné víno s vyváženou kyselinkou. Extraktivní, hluboká rubínová barva. Zemitá vůně se mísí s vůní černého a červeného rybízu, ostružin, sušených bylin, máty a vzácných koření. V chuti převládá černý rybíz, zralé švestky, santalové dřevo a koření. Dlouhý, plný závěr. Doporučujeme k tmavým masům, zvěřině, zralým sýrům. Nutno otevřít nejlépe několik hodin před konzumací. První réva byla v údolí Gassac vysazena již kolem roku 780, kdy Benoit d'Aniane, jeden z pobočníku Karla Velikého, založil vinice v tomto údolí. Půda vinic byla znovu objevena roku 1971 prof. geologie z Bordeaux Henri Enjalbertem. Vinice těží z unikátní půdy červeného odstínu, prašného charakteru a ledovcového původu, blízké podmínkám v Burgundsku. Dalším důležitým faktorem je chladné mikroklima způsobené blízkou řekou Gassac, stejně jako horami a mořem v relativně malé vzdálenosti vinic. Jedná se o muzeum starobylých odrůd révy ze zemí jako Portugalsko, Madeira, Švýcarsko, Izrael, Arménie. Gassac je tak svou vlastní apelací díky této své různorodosti. Vinice jsou rozděleny do 52 parcel, které jsou chráněny od okolního světa více jak 3 tis. hektarů lesa. Pěstování révy je v souladu s historickým udržováním rovnováhy s přírodou. Styl tohoto vína je nezaměnitelný, rodí se z půdy podobné Cote d´Or. Ve svém stylu připomíná Bordeaux, Burgundsko i Rhonu, ale přesto je svůj a originální. Díky speciálním polyfenolům ve víně, může Mas de Daumas Gassac projevovat svou mladost po 10 i 20 letech, někdy se na vrchol dostává až po 25 letech.
1 548,00 Kč

Daumas Gassac
Mas de Daumas Gassac rouge 2017 VdP Languedoc 0.75 l
Mas de Daumas Gassac rouge 2017 VdP Languedoc 0.75 l
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 75% Cabernet Sauvignon doplněné o Malbec, Merlot, Tannat a další vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Languedoc Roussillon - suché Víno je srovnáváno s nejprestižnějšími „ Grand Crus "" - Wine Magazine jej srovnává s Chateau Latour v letech 1983 a 1985, Le Journal du Dimanche dokonce s Chateau Petrus v roce 1985! Je velmi bohaté, plné, intenzivní a mocné víno s vyváženou kyselinkou. Extraktivní, hluboká rubínová barva. Zemitá vůně se mísí s vůní černého a červeného rybízu, ostružin, sušených bylin, máty a vzácných koření. V chuti převládá černý rybíz, zralé švestky, santalové dřevo a koření. Dlouhý, plný závěr. Doporučujeme k tmavým masům, zvěřině, zralým sýrům. Nutno otevřít nejlépe několik hodin před konzumací. První réva byla v údolí Gassac vysazena již kolem roku 780, kdy Benoit d'Aniane, jeden z pobočníku Karla Velikého, založil vinice v tomto údolí. Půda vinic byla znovu objevena roku 1971 prof. geologie z Bordeaux Henri Enjalbertem. Vinice těží z unikátní půdy červeného odstínu, prašného charakteru a ledovcového původu, blízké podmínkám v Burgundsku. Dalším důležitým faktorem je chladné mikroklima způsobené blízkou řekou Gassac, stejně jako horami a mořem v relativně malé vzdálenosti vinic. Jedná se o muzeum starobylých odrůd révy ze zemí jako Portugalsko, Madeira, Švýcarsko, Izrael, Arménie. Gassac je tak svou vlastní apelací díky této své různorodosti. Vinice jsou rozděleny do 52 parcel, které jsou chráněny od okolního světa více jak 3 tis. hektarů lesa. Pěstování révy je v souladu s historickým udržováním rovnováhy s přírodou. Styl tohoto vína je nezaměnitelný, rodí se z půdy podobné Cote d´Or. Ve svém stylu připomíná Bordeaux, Burgundsko i Rhonu, ale přesto je svůj a originální. Díky speciálním polyfenolům ve víně, může Mas de Daumas Gassac projevovat svou mladost po 10 i 20 letech, někdy se na vrchol dostává až po 25 letech.
1 399,00 Kč

Daumas Gassac
Mas de Daumas Gassac rouge 2018 VdP Languedoc 0.75 l
Mas de Daumas Gassac rouge 2018 VdP Languedoc 0.75 l
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 75% Cabernet Sauvignon doplněné o Malbec, Merlot, Tannat a další vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Languedoc Roussillon - suché Víno je srovnáváno s nejprestižnějšími „ Grand Crus "" - Wine Magazine jej srovnává s Chateau Latour v letech 1983 a 1985, Le Journal du Dimanche dokonce s Chateau Petrus v roce 1985! Je velmi bohaté, plné, intenzivní a mocné víno s vyváženou kyselinkou. Extraktivní, hluboká rubínová barva. Zemitá vůně se mísí s vůní černého a červeného rybízu, ostružin, sušených bylin, máty a vzácných koření. V chuti převládá černý rybíz, zralé švestky, santalové dřevo a koření. Dlouhý, plný závěr. Doporučujeme k tmavým masům, zvěřině, zralým sýrům. Nutno otevřít nejlépe několik hodin před konzumací. První réva byla v údolí Gassac vysazena již kolem roku 780, kdy Benoit d'Aniane, jeden z pobočníku Karla Velikého, založil vinice v tomto údolí. Půda vinic byla znovu objevena roku 1971 prof. geologie z Bordeaux Henri Enjalbertem. Vinice těží z unikátní půdy červeného odstínu, prašného charakteru a ledovcového původu, blízké podmínkám v Burgundsku. Dalším důležitým faktorem je chladné mikroklima způsobené blízkou řekou Gassac, stejně jako horami a mořem v relativně malé vzdálenosti vinic. Jedná se o muzeum starobylých odrůd révy ze zemí jako Portugalsko, Madeira, Švýcarsko, Izrael, Arménie. Gassac je tak svou vlastní apelací díky této své různorodosti. Vinice jsou rozděleny do 52 parcel, které jsou chráněny od okolního světa více jak 3 tis. hektarů lesa. Pěstování révy je v souladu s historickým udržováním rovnováhy s přírodou. Styl tohoto vína je nezaměnitelný, rodí se z půdy podobné Cote d´Or. Ve svém stylu připomíná Bordeaux, Burgundsko i Rhonu, ale přesto je svůj a originální. Díky speciálním polyfenolům ve víně, může Mas de Daumas Gassac projevovat svou mladost po 10 i 20 letech, někdy se na vrchol dostává až po 25 letech.
1 269,00 Kč

Daumas Gassac
Mas de Daumas Gassac rouge 2019 Saint Guilhem le désert cité d´Aniane Igp 0.75 l
Mas de Daumas Gassac rouge 2019 Saint Guilhem le désert cité d´Aniane Igp 0.75 l
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 75% Cabernet Sauvignon doplněné o Malbec, Merlot, Tannat a další vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Languedoc Roussillon - suché Víno je srovnáváno s nejprestižnějšími „ Grand Crus "" - Wine Magazine jej srovnává s Chateau Latour v letech 1983 a 1985, Le Journal du Dimanche dokonce s Chateau Petrus v roce 1985! Je velmi bohaté, plné, intenzivní a mocné víno s vyváženou kyselinkou. Extraktivní, hluboká rubínová barva. Zemitá vůně se mísí s vůní černého a červeného rybízu, ostružin, sušených bylin, máty a vzácných koření. V chuti převládá černý rybíz, zralé švestky, santalové dřevo a koření. Dlouhý, plný závěr. Doporučujeme k tmavým masům, zvěřině, zralým sýrům. Nutno otevřít nejlépe několik hodin před konzumací. První réva byla v údolí Gassac vysazena již kolem roku 780, kdy Benoit d'Aniane, jeden z pobočníku Karla Velikého, založil vinice v tomto údolí. Půda vinic byla znovu objevena roku 1971 prof. geologie z Bordeaux Henri Enjalbertem. Vinice těží z unikátní půdy červeného odstínu, prašného charakteru a ledovcového původu, blízké podmínkám v Burgundsku. Dalším důležitým faktorem je chladné mikroklima způsobené blízkou řekou Gassac, stejně jako horami a mořem v relativně malé vzdálenosti vinic. Jedná se o muzeum starobylých odrůd révy ze zemí jako Portugalsko, Madeira, Švýcarsko, Izrael, Arménie. Gassac je tak svou vlastní apelací díky této své různorodosti. Vinice jsou rozděleny do 52 parcel, které jsou chráněny od okolního světa více jak 3 tis. hektarů lesa. Pěstování révy je v souladu s historickým udržováním rovnováhy s přírodou. Styl tohoto vína je nezaměnitelný, rodí se z půdy podobné Cote d´Or. Ve svém stylu připomíná Bordeaux, Burgundsko i Rhonu, ale přesto je svůj a originální. Díky speciálním polyfenolům ve víně, může Mas de Daumas Gassac projevovat svou mladost po 10 i 20 letech, někdy se na vrchol dostává až po 25 letech.
1 299,00 Kč

Daumas Gassac
Mas de Daumas Gassac rouge 2020 VdP Languedoc 0.75 l
Mas de Daumas Gassac rouge 2020 VdP Languedoc 0.75 l
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 75% Cabernet Sauvignon doplněné o Malbec, Merlot, Tannat a další vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Languedoc Roussillon - suché Víno je srovnáváno s nejprestižnějšími „ Grand Crus "" - Wine Magazine jej srovnává s Chateau Latour v letech 1983 a 1985, Le Journal du Dimanche dokonce s Chateau Petrus v roce 1985! Je velmi bohaté, plné, intenzivní a mocné víno s vyváženou kyselinkou. Extraktivní, hluboká rubínová barva. Zemitá vůně se mísí s vůní černého a červeného rybízu, ostružin, sušených bylin, máty a vzácných koření. V chuti převládá černý rybíz, zralé švestky, santalové dřevo a koření. Dlouhý, plný závěr. Doporučujeme k tmavým masům, zvěřině, zralým sýrům. Nutno otevřít nejlépe několik hodin před konzumací. První réva byla v údolí Gassac vysazena již kolem roku 780, kdy Benoit d'Aniane, jeden z pobočníku Karla Velikého, založil vinice v tomto údolí. Půda vinic byla znovu objevena roku 1971 prof. geologie z Bordeaux Henri Enjalbertem. Vinice těží z unikátní půdy červeného odstínu, prašného charakteru a ledovcového původu, blízké podmínkám v Burgundsku. Dalším důležitým faktorem je chladné mikroklima způsobené blízkou řekou Gassac, stejně jako horami a mořem v relativně malé vzdálenosti vinic. Jedná se o muzeum starobylých odrůd révy ze zemí jako Portugalsko, Madeira, Švýcarsko, Izrael, Arménie. Gassac je tak svou vlastní apelací díky této své různorodosti. Vinice jsou rozděleny do 52 parcel, které jsou chráněny od okolního světa více jak 3 tis. hektarů lesa. Pěstování révy je v souladu s historickým udržováním rovnováhy s přírodou. Styl tohoto vína je nezaměnitelný, rodí se z půdy podobné Cote d´Or. Ve svém stylu připomíná Bordeaux, Burgundsko i Rhonu, ale přesto je svůj a originální. Díky speciálním polyfenolům ve víně, může Mas de Daumas Gassac projevovat svou mladost po 10 i 20 letech, někdy se na vrchol dostává až po 25 letech.
1 299,00 Kč

Daumas Gassac
Masahiro „ Sherry cask ” aged 12 years single malt Japanese whisky 43% vol. 0.70 l
Masahiro „ Sherry cask ” aged 12 years single malt Japanese whisky 43% vol. 0.70 l
Masahiro 12 Years Old se destiluje ze 100% sladového ječmene. Tato whisky tráví více než 11 let v bývalých sudech z amerického dubu po bourbonu a dalších 12 měsíců zraje v sudech po sherry oloroso. Ocenění: Stříbro IWSC 2021 Barva: Světle jantarová. Vůně: Osvěžující, ovocná, citrusová vůně, tóny sušených meruněk, švestek, ořechů a medu. Chuť: Šťavnatá, ovocná, sladká, tóny kandovaného ovoce, sladového sirupu, mandlí a toustového chleba. Závěr: Dlouhá výdrž. Palírna Masahiro byla založena v roce 1883 Shobunem Higou, jehož otec, Shozoku Higa, byl šéfkuchařem starého království Ryukyu. S pomocí pověsti a spojení Shozoku Higa získala palírna licenci na výrobu tradiční okinawské lihoviny „awamori“ a od té doby se etablovala jako jedna z nejstarších a největších palíren na Okinawě. Vášeň Shozoku pro kuchyni se stále odráží ve firemní filozofii Masahiro Distillery vyrábět pouze ty nejlepší lihoviny.
2 299,00 Kč

Masahiro
Masahiro Okinawa Recipe 1 Japanese craft gin 47% vol. 0.70 l
Masahiro Okinawa Recipe 1 Japanese craft gin 47% vol. 0.70 l
Japonský gin z Masahiro distillery z ostrova Okinawa. Lihovar Masahiro je nejlépe známý výrobou Awamori, japonského rýžového destilátu. Vzhledem k tomu, že boom ginu nevykazuje žádné známky zpomalení, různé a rozmanité lihovary se snaží zapojit do akce. Tento gin má jedinečnou a zajímavou řadu rostlinných látek, využívající listy guavy, dlouhý pepř, melouny goya, shekwasha (druh limetky jako citrusové plody nalezené na Okinawě a Tchaj-wanu) a roselu (druh květu ibišku) spolu s jalovcem. Výsledkem je nádherně ovocný a exotický gin s tóny zelených bylinek, pepřového koření, kořenitých rostlin, hořkosladkého jalovce a lisovaných květin. Výrazný a lahodný gin, který je důkazem neuvěřitelné rozmanitosti lahví, které jsou nyní k dispozici.
999,00 Kč

Masahiro Okinawa
Masahiro Okinawa Recipe 2 batch 2020 Japanese craft gin 47% vol. 0.70 l
Masahiro Okinawa Recipe 2 batch 2020 Japanese craft gin 47% vol. 0.70 l
Japonský gin z Masahiro distillery z ostrova Okinawa. Lihovar Masahiro je nejlépe známý výrobou Awamori, japonského rýžového destilátu. Vynikající řemeslný gin od jednoho z nejrychleji rostoucích výrobců ginu v Japonsku, palírny Okinawa. Toto je šarže 2 oblíbeného výrazu vytvořeného podle vzrušujícího nového receptu, který zahrnuje citrusový tankan, který je oblíbený na Okinawě, mátu, aromata, zázvor z mušlí, zázvor a citronovou trávu. Je to osvěžující lahodný výraz, který bude zbožňovat každý milovník ginu.
999,00 Kč

Masahiro Okinawa
Masahiro pure malt Japanese whisky 43% vol. 0.70 l
Masahiro pure malt Japanese whisky 43% vol. 0.70 l
Masahiro Pure Malt Whisky je míchaný slad, který zraje více než tři roky v sudech po bourbonu a po sherry Butt, po kterých následuje zrání minimálně šest měsíců v Jack Daniel's First Fill Bourbon sudech. ocenění: GOLD San Francisco World Spirits Competition 2021 Barva: slámově zlatá. Vůně: Sladká, vyvážená, vůně citrusů, ananasu, banánů, tropického ovoce, sladká vanilková zmrzlina. Chuť: Lehká, sladová, dotek zázvorové šťávy, bílý dub. Závěr: Dlouhotrvající, sladký, pikantní. Palírna Masahiro byla založena v roce 1883 Shobunem Higou, jehož otec Shozoku Higa byl šéfkuchařem starého království Ryukyu. S pomocí pověsti a spojení Shozoku Higa získala palírna licenci na výrobu tradičního okinawského lihoviny „awamori“ a od té doby se etablovala jako jedna z nejstarších a největších palíren na Okinawě. Vášeň Shozoku pro kuchyni se stále odráží ve firemní filozofii Masahiro Distillery vyrábět pouze ty nejlepší lihoviny.
1 289,00 Kč

Masahiro
Mascaro „ Gin 9 ” Dry Spanish gin 40% vol. 0.70 l
Mascaro „ Gin 9 ” Dry Spanish gin 40% vol. 0.70 l
Velmi jemný suchý gin získaný dvojitou destilací kvalitního alkoholu s přídavkem jalovce. Delikátní chuť jalovce je doplněna o lahodné citrusové tóny. Ideální pro podávání s ledem nebo pro přípravu koktejlů.
569,00 Kč

Mascaro
Masciarelli Montepulciano Marina Cvetic 2013 0.75l
Masciarelli Montepulciano Marina Cvetic 2013 0.75l
Masciarelli Montepulciano Marina Cvetic 2013 0.75l
798,00 Kč
Masi Tupungato Passo Doble 2022 0.75l
Masi Tupungato Passo Doble 2022 0.75l
Masi Tupungato Passo Doble 2022 0.75l
275,00 Kč
Massolino Barbaresco 2021 0.75l
Massolino Barbaresco 2021 0.75l
Massolino Barbaresco 2021 0.75l
1 238,00 Kč
Master of malt Cream gin 43.8% vol. 0.70 l
Master of malt Cream gin 43.8% vol. 0.70 l
Worship Street Whistling Shop byl v roce 2010 jedním z největších a nejvlivnějších koktejlových barů v Londýně. Základní ingrediencí jejich podpisového koktejlu, Black Cat's Martini (viz video níže), byl Cream Gin, na jehož výrobě se s námi spojili! Cream Gin byl oblíbenou pochoutkou ve viktoriánské éře Gin Palaces, ale pravděpodobně byly vyrobeny smícháním smetany a cukru a poté ponecháním vyluhovat v ginu. Abychom tuto klasickou myšlenku aktualizovali, byl tento Cream Gin za studena destilován s použitím čerstvé smetany jako rostlinné látky (ekvivalent 100 ml smetany na láhev!), aby zachytil čerstvou chuť smetany v dokonale čistém duchu. Nenajdete žádné „připálené“ nebo „off“ příchutě, protože smetana se během destilace nikdy nezahřívá a má stejnou trvanlivost jako jakákoli jiná destilovaná lihovina. Použijte to k přidání zajímavých zvratů do klasických koktejlů a můžete být jako kočka, která má smetanu (gin).
1 188,99 Kč
Zobrazuji 12441-12460 z 21691 nabídek
  • <
  • ...
  • 619
  • 620
  • 621
  • 622
  • 623
  • 624
  • 625
  • 626
  • 627
  • ...
  • >
© 2025 - Provozuje společnost Pelikán Systems s.r.o. - Nově přidané - Ikonky - Kontakt - Slovenská verze - Nastavení cookies