• Home
  • Potraviny a nápoje
  • Přidat eshop
  • Administrovat zboží
  • Jak hledat ?
Dobrá-koupě.cz - katalog zboží

Dios Vinotéka

On-line vinotéka s širokou nabídkou moravských, českých i zahraničních vín. Vína šumivá, dezertní, archivní, stolní, jakostní, pozdní sběr, ledové a slámové víno, vinné, ovocné destiláty. Dodáváme vína na firemní akce, večírky, rauty, dárková balení.
Fassbind l´heritage de bois „ Prune ” Swiss aged fruit brandy 54.1% vol. 0.50 l
Fassbind l´heritage de bois „ Prune ” Swiss aged fruit brandy 54.1% vol. 0.50 l
Nově představená řada ovocných destilátů odkazuje na kořeny švýcarských tradic. Design je odvozen z tradičního řemeslného zpracování vzorů, kterými byly zdobeny pásy na kravské zvonce. Vychází ze složitých ornamentů zobrazujících ovoce a květiny. Svébytná kultura a ušlechtilý vzhled i pečlivé zpracování se odrážejí také v designu dárkového balení a etiket. Látková stuha na hrdle láhve podtrhuje švýcarskou řemeslnou tradici. Ovocné lihoviny jsou vyráběny ručně v palírně v srdci Švýcarska z ovoce, které bylo vypěstováno ve Švýcarsku. Všechny součásti produktů, jako jsou láhev, zátka, etikety a ozdoby na hrdlo láhve pocházejí od nejlepších výrobců ve Švýcarsku a Evropě. Destiláty z této řady zrají v sudech vyrobených ze dřeva odpovídajícího ovocnému stromu - dodávají tak lihovině zvláštní dotek označovaný jako „l'heritage de bois"" - dědictví dřeva. Poire Prune - zraje v sudech z švestkového dřeva Po skončení zrání jsou destiláty šetrně přefiltrovány a stáčeny do lahví v tzv. síle sudu (cask strength). Pokaždé je stáčena velmi limitovaná edice, proto se přesná specifika, včetně % alkoholu, mohou kdykoli změnit. Na každé etiketě je označen rok stáčení, síla sudu (ABV), číslo šarže a číslo lahve. Po přidání několika kapek vody do destilátu (podle přání) se rozvine ohňostroj dalších chutí a dojmů.
1 995,00 Kč
Značka:
Fassbind
Fassbind les vieilles barriques „ Abricot ” gift box Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70 l
Fassbind les vieilles barriques „ Abricot ” gift box Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70 l
Tento ušlechtilý, pečlivě destilovaný a vyzrálý ovocný destilát je vyroben ze staré odrůdy meruněk ""Royal Luizet"" a zaujme svou ovocností a jemným a ceněným mandlovým tónem. Vysoce kvalitní, chutné meruňky rostou ve Švýcarsku v kantonu Wallis, jsou sklízeny v plné zralosti od července do srpna a dodávány přímo k nám. Meruňky zpracováváme společně s jejich ovocnými peckami, které vytvářejí příjemnou, jemnou mandlovou nótu. Čerstvě vypálená meruňkovice nejprve minimálně dva roky odpočívá v nerezových tancích a poté zraje v dubových sudech 14 až 18 měsíců. Jakmile je proces zrání dokončen, meruňkový destilát je dále zušlechtěn domácím extraktem Bonficateur, aby získal nádherné aroma a jemnou sladkost, díky nimž je tento Vieil Abricot tak jedinečný.
1 498,00 Kč
Značka:
Fassbind
Fassbind les vieilles barriques „ Abricot ” Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70 l
Fassbind les vieilles barriques „ Abricot ” Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70 l
Fassbind Vieille Abricot je ušlechtilá pálenka, pro kterou byly použity pouze meruňky staré odrůdy Royal Luizet. Po destilaci zraje pálenka min. 12 měsíců v dubových sudech typu Barrique (225l). Poté je přidán čistě přírodní výtažek ze sušených meruněk, který destilátu dodá příjemnou sladkost. U firmy Fassbind, od jejího založení v roce 1846 ve švýcarském kantonu Schwyz, je alfou omegou její oddanost tradici a vášeň pro solidní práci při destilaci podle metody bain-marie. Tajemství čistoty a plného přírodního aroma jejích destilátů, vyráběných výhradně z ovoce nakupovaného od domácích švýcarských ovocnářů, jsou předávány pečlivě z jedné generace na druhou. Vysoká kvalita samotných destilátů je dále umocňována ušlechtilým sklem, v němž jsou dodávány na světový trh.
1 398,00 Kč
Značka:
Fassbind
Fassbind les vieilles barriques „ Cerise ” Swiss aged fruits brandy 40%vol. 0.70 l
Fassbind les vieilles barriques „ Cerise ” Swiss aged fruits brandy 40%vol. 0.70 l
Fassbind Vieille Cerise je jemný destilát ze zcela zralého ovoce (třešně), který je po celá léta skladován v dřevěném sudu a vyroben podle tradičního domácího receptu. Samotné výrobě této skvělé třešňovice předchází velmi pečlivý výběr ovoce. Všechny plody musí být dokonale zralé a bez jakékoliv známky napadení či hniloby. Destilace probíhá velmi pomalu a destilát je poté uložen do dubových sudů, kde zraje 10 - 18 měsíců. Roční odpařování (tzv. andělský podíl) činí přibližně 2-4% ročně. Dubové sudy pojmou 220 litrů a používají se maximálně 3-4krát, vždy po důkladné revizi. Po ukončení zrání je destilát podroben následnému zušlechťování. Jedná se především o přídavek čistě přírodního výtažku ze sušených třešní. Tento proces probíhá v dřevěných kádích, do kterých se navíc přidávají také sušené třešně. Tato tzv."" dosage"" výsledný produkt zjemňuje, dodává mu jemnou sladkost a ohebnost, harmonickou chuť a především z něj činí produkt na našem trhu naprosto unikátní a nenapodobitelný. U firmy Fassbind, od jejího založení v roce 1846 ve švýcarském kantonu Schwyz, je alfou omegou její oddanost tradici a vášeň pro solidní práci při destilaci podle metody bain-marie. Tajemství čistoty a plného přírodního aroma jejích destilátů, vyráběných výhradně z ovoce nakupovaného od domácích švýcarských ovocnářů, jsou předávány pečlivě z jedné generace na druhou. Vysoká kvalita samotných destilátů je dále umocňována ušlechtilým sklem, v němž jsou dodávány na světový trh.
1 438,00 Kč
Značka:
Fassbind
Fassbind les vieilles barriques „ Framboise ” gift box Swiss fruits brandy 40% vol. 0.70 l
Fassbind les vieilles barriques „ Framboise ” gift box Swiss fruits brandy 40% vol. 0.70 l
Tento ušlechtilý ovocný destilát se získává z plně vyzrálých švýcarských malin z regionu a zaujme svou silnou, svěží ovocnou vůní. Nejprve se z čerstvých malin připraví lihovina. Plody jsou macerovány v čistém surovém lihu, aby se uvolnily typické ovocné vůně a následně pečlivě destilovány. Čerstvě destilovaný malinový destilát nejprve minimálně dva roky odpočívá v nerezových tancích a poté zraje v dubových sudech 14 až 18 měsíců. Po dokončení procesu zrání se malinový destilát dále zušlechťuje domácím bonficateur, aby získal úžasnou vůni a jemnou sladkost, díky níž je tento Vieille Framboise tak jedinečný.
1 368,00 Kč
Značka:
Fassbind
Fassbind les vieilles barriques „ Framboise ” Swiss fruits brandy 40% vol. 0.70 l
Fassbind les vieilles barriques „ Framboise ” Swiss fruits brandy 40% vol. 0.70 l
Zralé švýcarské maliny jsou macerovány po dobu šesti týdnů a poté jemně destilovány za použití tradičních metod. Vzniklý mladý destilát vyzrává po dobu nejméně jednoho roku v dubových sudech. Pod neustálým dohledem sklepmistra získává svou příjemnou vůni připomínající malinový džem a jemný, chutný závěr.
1 084,99 Kč
Značka:
Fassbind
Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” gift box Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70 l
Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” gift box Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70 l
Tento ušlechtilý, pečlivě destilovaný a vyzrálý ovocný destilát z hrušek Williams zaujme nezaměnitelnou vůní tohoto ovoce. Hrušeň Williams se pěstuje ve Švýcarsku v kantonu Valais a je jednou z nejoblíbenějších odrůd hrušek. Pro své silné a přesto elegantní aroma je ideální pro výrobu hruškovice. Čerstvě vypálená hruškovice Williams nejprve minimálně dva roky odpočívá v nerezových tancích a poté zraje v dubových sudech 14 až 18 měsíců. Po dokončení procesu zrání je hruškový destilát dále zušlechťován domácím bonficateur, aby získal nádherné aroma a jemnou sladkost, díky nimž je tento Vieille Poire tak jedinečný.
1 368,00 Kč
Značka:
Fassbind
Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70l
Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70l
Fassbind Vieille Poire je jemný destilát ze zcela zralých hrušek, který je dlouhá léta skladován v dřevěném sudu. Vyrábí se podle tradičního domácího receptu. Samotné výrobě této skvělé hruškovice předchází velmi pečlivý výběr ovoce. Všechny plody musí být dokonale zralé a bez jakékoliv známky napadení či hniloby. Destilace probíhá velmi pomalu a destilát je poté uložen do dubových sudů, kde zraje 10 - 18 měsíců. Roční odpařování (tzv. andělský podíl) činí přibližně 2-4% ročně. Dubové sudy pojmou 220 litrů a používají se maximálně čtyřikrát, vždy po důkladné revizi. Po ukončení zrání je destilát podroben následnému zušlechťování. Jedná se především o přídavek čistě přírodního výtažku ze sušených hrušek. Tento proces probíhá v dřevěných kádích, do kterých se navíc přidávají také sušené hrušky. Tato tzv."" dosage"" výsledný produkt zjemňuje, dodává mu jemnou sladkost a ohebnost, harmonickou chuť a především z něj činí produkt na našem trhu naprosto unikátní a nenapodobitelný. U firmy Fassbind, od jejího založení v roce 1846 ve švýcarském kantonu Schwyz, je alfou omegou její oddanost tradici a vášeň pro solidní práci při destilaci podle metody bain-marie. Tajemství čistoty a plného přírodního aroma jejích destilátů, vyráběných výhradně z ovoce nakupovaného od domácích švýcarských ovocnářů, jsou předávány pečlivě z jedné generace na druhou. Vysoká kvalita samotných destilátů je dále umocňována ušlechtilým sklem, v němž jsou dodávány na světový trh.
1 084,99 Kč
Značka:
Fassbind
Fassbind les vieilles barriques „ Pomme ” Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70l
Fassbind les vieilles barriques „ Pomme ” Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70l
Fassbind Vieille Pomme je jemný destilát ze zcela zralého ovoce (jablek), který je po celá léta skladován v dřevěném sudu a vyroben podle tradičního domácího receptu. Samotné výrobě této skvělé jablkovice předchází velmi pečlivý výběr ovoce. Všechny plody musí být dokonale zralé a bez jakékoliv známky napadení či hniloby. Destilace probíhá velmi pomalu a destilát je poté uložen do dubových sudů, kde zraje 10 - 18 měsíců. Roční odpařování (tzv. andělský podíl) činí přibližně 2-4% ročně. Dubové sudy pojmou 220 litrů a používají se maximálně 3-4krát, vždy po důkladné revizi. Po ukončení zrání je destilát podroben následnému zušlechťování. Jedná se především o přídavek čistě přírodního výtažku ze sušených jablek. Tento proces probíhá v dřevěných kádích, do kterých se navíc přidávají také sušené jablka. Tato tzv."" dosage"" výsledný produkt zjemňuje, dodává mu jemnou sladkost a ohebnost, harmonickou chuť a především z něj činí produkt na našem trhu naprosto unikátní a nenapodobitelný. U firmy Fassbind, od jejího založení v roce 1846 ve švýcarském kantonu Schwyz, je alfou omegou její oddanost tradici a vášeň pro solidní práci při destilaci podle metody bain-marie. Tajemství čistoty a plného přírodního aroma jejích destilátů, vyráběných výhradně z ovoce nakupovaného od domácích švýcarských ovocnářů, jsou předávány pečlivě z jedné generace na druhou. Vysoká kvalita samotných destilátů je dále umocňována ušlechtilým sklem, v němž jsou dodávány na světový trh.
1 398,00 Kč
Značka:
Fassbind
Fassbind les vieilles barriques „ Prune ” Swiss aged plum brandy 40% vol. 0.70 l
Fassbind les vieilles barriques „ Prune ” Swiss aged plum brandy 40% vol. 0.70 l
Fassbind Vieille Prune je jemný destilát ze zcela zralého ovoce (švestek), který je po celá léta skladován v dřevěném sudu a vyroben podle tradičního domácího receptu. Samotné výrobě této skvělé švestkovice předchází velmi pečlivý výběr ovoce. Všechny plody musí být dokonale zralé a bez jakékoliv známky napadení či hniloby. Destilace probíhá velmi pomalu a destilát je poté uložen do dubových sudů, kde zraje 10 - 18 měsíců. Roční odpařování (tzv. andělský podíl) činí přibližně 2-4% ročně. Dubové sudy pojmou 220 litrů a používají se maximálně 3-4krát, vždy po důkladné revizi. Po ukončení zrání je destilát podroben následnému zušlechťování. Jedná se především o přídavek čistě přírodního výtažku ze sušených švestek. Tento proces probíhá v dřevěných kádích, do kterých se navíc přidávají také sušené švestky. Tato tzv."" dosage"" výsledný produkt zjemňuje, dodává mu jemnou sladkost a ohebnost, harmonickou chuť a především z něj činí produkt na našem trhu naprosto unikátní a nenapodobitelný. U firmy Fassbind, od jejího založení v roce 1846 ve švýcarském kantonu Schwyz, je alfou omegou její oddanost tradici a vášeň pro solidní práci při destilaci podle metody bain-marie. Tajemství čistoty a plného přírodního aroma jejích destilátů, vyráběných výhradně z ovoce nakupovaného od domácích švýcarských ovocnářů, jsou předávány pečlivě z jedné generace na druhou. Vysoká kvalita samotných destilátů je dále umocňována ušlechtilým sklem, v němž jsou dodávány na světový trh.
1 084,99 Kč
Značka:
Fassbind
Faster „ Special Reserve ” Kentucky straight bourbon whiskey 40% vol. 0.70 l
Faster „ Special Reserve ” Kentucky straight bourbon whiskey 40% vol. 0.70 l
Příjemný bourbon z rodiny Elijah Craig.
329,00 Kč
Značka:
Faster
Faune blanc 2020 Thau Lagoon Moulin de Gassac 0.75 l
Faune blanc 2020 Thau Lagoon Moulin de Gassac 0.75 l
Bílé tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 50% Viognier a 50% Chardonnay. vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Languedoc Roussillon - Thau Lagoon Pays d'Oc - suché. Bílá varianta velmi populárních vín Elise a Albaran. Kombinace aromatické odrůdy Viognier s plným Chardonnay, které vínu dodáva strukturu a doplněné odrůdou Marsanne, které vděčí za minerálnost a svěžest. První réva byla v údolí Gassac vysazena již kolem roku 780, kdy Benoit d'Aniane, jeden z pobočníku Karla Velikého, založil vinice v tomto údolí. Půda vinic byla znovu objevena roku 1971 prof. geologie z Bordeaux Henri Enjalbertem. Vinice těží z unikátní půdy červeného odstínu, prašného charakteru a ledovcového původu, blízké podmínkám v Burgundsku. Dalším důležitým faktorem je chladné mikroklima způsobené blízkou řekou Gassac, stejně jako horami a mořem v relativně malé vzdálenosti vinic. Jedná se o muzeum starobylých odrůd révy ze zemí jako Portugalsko, Madeira, Švýcarsko, Izrael, Arménie. Gassac je tak svou vlastní apelací díky této své různorodosti. Vinice jsou rozděleny do 52 parcel, které jsou chráněny od okolního světa více jak 3 tis. hektarů lesa. Pěstování révy je v souladu s historickým udržováním rovnováhy s přírodou. Styl tohoto vína je nezaměnitelný, rodí se z půdy podobné Cote d´Or. Ve svém stylu připomíná Bordeaux, Burgundsko i Rhonu, ale přesto je svůj a originální. Díky speciálním polyfenolům ve víně, může Mas de Daumas Gassac projevovat svou mladost po 10 i 20 letech, někdy se na vrchol dostává až po 25 letech. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany.
237,99 Kč
Značka:
Daumas Gassac
Faveri uzávěr na láhev 1ks
Faveri uzávěr na láhev 1ks
Faveri uzávěr na láhev 1ks
298,00 Kč
Favraud „ VS ” Cognac Aoc 40% vol. 0.05 l
Favraud „ VS ” Cognac Aoc 40% vol. 0.05 l
Vinné brandy - Cognac vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Ugni blanc ( doplněná menšinovým podílem dalších tamních odrůd ) vypěstovaných na vinicích francouzské apelační oblasti Cognac VS zrající nejméně 4 roky má světle-zlatou barvu, příjemné aroma s tóny hroznů, vanilky a měkkou ovocnou chuť. Koňak Favraud se vyrábí z koňakových lihů získávaných z vinic subregionů Grand Champagne, Petit Champagne a Fins Bois, které patří SAS Les VIGNOBLES REUNIS-ROULLET. Využití koňakových lihů z vlastních vinic ve výrobě je velmi vzácným jevem mezi výrobci koňaku, což zaručuje vysokou kvalitu nápoje. Jak říká legenda, od začátku 50. let XIX st. budoucí zakladatel koňakového domu Favraud Jean Favraud přistoupil ke kupážování vlastního koňaku. Při výrobě tohoto nápoje Jean Favraud používal líh získaný z hroznů vypěstovaných ve vlastních vinicích rodinného statku Favraud - Château de Souillac v provincii Cognac. Výrobní koňakový podnik má všechna vybavení a zařízení, nádoby a sklady potřebné pro péči o vinice, sklizeň hroznů, vinifikaci, destilaci a zrání koňakových lihů. Destilace se provádí v pěti periodických destilačních přístrojích. Celková produktivita činí kolem 500 hl (100% líh) koňaku měsíčně. Koňak zraje v dubových sudech o objemu 400 l. Každoročně se vyměňuje více než 20% sudů. Celkem má koňakový podnik více než 200 sudů.
54,99 Kč
Značka:
Favraud
Favraud „ VS ” Cognac Aoc 40% vol. 0.35 l
Favraud „ VS ” Cognac Aoc 40% vol. 0.35 l
Vinné brandy - Cognac vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Ugni blanc ( doplněná menšinovým podílem dalších tamních odrůd ) vypěstovaných na vinicích francouzské apelační oblasti Cognac VS zrající nejméně 4 roky má světle-zlatou barvu, příjemné aroma s tóny hroznů, vanilky a měkkou ovocnou chuť. Koňak Favraud se vyrábí z koňakových lihů získávaných z vinic subregionů Grand Champagne, Petit Champagne a Fins Bois, které patří SAS Les VIGNOBLES REUNIS-ROULLET. Využití koňakových lihů z vlastních vinic ve výrobě je velmi vzácným jevem mezi výrobci koňaku, což zaručuje vysokou kvalitu nápoje. Jak říká legenda, od začátku 50. let XIX st. budoucí zakladatel koňakového domu Favraud Jean Favraud přistoupil ke kupážování vlastního koňaku. Při výrobě tohoto nápoje Jean Favraud používal líh získaný z hroznů vypěstovaných ve vlastních vinicích rodinného statku Favraud - Château de Souillac v provincii Cognac. Výrobní koňakový podnik má všechna vybavení a zařízení, nádoby a sklady potřebné pro péči o vinice, sklizeň hroznů, vinifikaci, destilaci a zrání koňakových lihů. Destilace se provádí v pěti periodických destilačních přístrojích. Celková produktivita činí kolem 500 hl (100% líh) koňaku měsíčně. Koňak zraje v dubových sudech o objemu 400 l. Každoročně se vyměňuje více než 20% sudů. Celkem má koňakový podnik více než 200 sudů.
245,00 Kč
Značka:
Favraud
Favraud „ VSOP ” Cognac Aoc 40% vol. 0.70 l
Favraud „ VSOP ” Cognac Aoc 40% vol. 0.70 l
Favraud VSOP - Cognac s individuálním, jasným charakterem, s tóny ořechů a čokolády. Bohaté aroma, jemná ovocná chuť, hřejivý hedvábný závěr - vynikající příklad koňaku ve své cenové kategorii! Hrozny se pěstují k vytvoření nápoje v appellasonah Petit Champagne, Fins Bois a jedné z nejznámějších - Grande Champagne má jedinečné složení půdy, které dává nápoji zvláštní šik. Extrakt v tmavém a vlhkém sklepě v dubových sudech po dobu minimálně 7 let dává koňaku ""Favreau"" IUCN jedinečnou chuť, skvělý buket, krásnou barvu a vyváženou strukturu. Brandy House Favraud založil Jean Favreau v roce 1858. Vývoj a výběr pro jeho směs koňaku začal v 50. letech 19. století. Alkohol Favreau vyráběný z hroznů pěstovaných v rodinném panství Château de Souillac. A dnes již dochovaná klasická technologie výroby koňaku Favreau jde s vysoce kvalitním stařeným alkoholem z hroznů vypěstovaných na vlastních vinicích, což je mezi producenty koňaku rarita a zaručuje mu nejvyšší kvalitu. V roce 2012 koupila ""Lagoda"" - ruská holdingová společnost z Petrohradu - Brandy dům ""Favraud"". Ale přesto se vinice, zařízení a výroba vysoce kvalitního alkoholu vyskytují v regionech Francie. Barva: Cognac krásné zlatavě medové barvy. Vůně: Koňak je bohatý na chuť s tóny hroznů, vanilky, vlašských ořechů a čokolády. Chuť: Koňak má jemnou ovocnou chuť a hřejivý, sametový ořechový závěr.
878,00 Kč
Značka:
Favraud
Fee Brothers bitters „ Aztec Chocolate ” coctail flavouring 2.55% vol. 0.150 l
Fee Brothers bitters „ Aztec Chocolate ” coctail flavouring 2.55% vol. 0.150 l
S nízkým obsahem alkoholu Aztécká čokoláda hořká . Skvěle doplní většinu tmavých lihovin, zejména rum, stejně jako sladký vermut, a samozřejmě vynikající smetanové koktejly . Fee Brothers je čtyři generace stará manufaktura, která vyrábí špičkové a kvalitní koktejlové směsi, bittery, aromatické sirupy a další nápojové přísady. Je velmi těžké najít tyto produkty u jiné značky. Rodinné recepty mají na špičkové úrovni.
475,00 Kč
Značka:
Fee Brothers
Fee Brothers bitters „ Black walnut ” coctail flavouring 6.4% vol. 0.15 l
Fee Brothers bitters „ Black walnut ” coctail flavouring 6.4% vol. 0.15 l
Bittery obecně jsou ideální přísadou do alkoholických i nealkoholických nápojů zejména koktejlů. Jejich využití je však mnohem pestřejší a jsou široce využívány i jako přísady do koláčů, zmrzliny a dalších domácích pochoutek. Bittery jsou perfektní do každé kuchyně, kde se vaří s fantazií. Fee Brothers je čtyři generace stará rodinná firma, která vyrábí špičkové koktejlové směsi, bittery, aromatické sirupy a další nápojové přísady. Zejména v západních zemích je značka Fee Brothers léta prověřená a symbolizuje kvalitu, kterou je velmi těžké najít u podobných produktů jiných značek.
498,00 Kč
Značka:
Fee Brothers
Fee Brothers bitters „ Cardamom ” coctail flavoring 8.41% vol. 0.15 l
Fee Brothers bitters „ Cardamom ” coctail flavoring 8.41% vol. 0.15 l
Výrazný, hořký Cardamon Bitters. Pozvedne koktejly do nových výšin.
498,00 Kč
Značka:
Fee Brothers
Fee Brothers bitters „ Celery ” coctail flavoring 1.29% vol. 0.150 l
Fee Brothers bitters „ Celery ” coctail flavoring 1.29% vol. 0.150 l
Fee Brothers Celery Bitters je celerový bitter, který dodá Vašemu koktejlu příjemné aroma celeru s hořkým finišem. Stačí několik kapek a celý koktejl získá specifickou intenzivní příchuť. Fee Brothers je čtyři generace stará rodinná firma, která vyrábí špičkové koktejlové směsi, bittery, aromatické sirupy a další nápojové přísady. Zejména v západních zemích je značka Fee Brothers léta prověřená a symbolizuje kvalitu, kterou je velmi těžké najít u podobných produktů jiných značek.
498,00 Kč
Značka:
Fee Brothers
Zobrazuji 5921-5940 z 21651 nabídek
  • <
  • ...
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • ...
  • >
© 2025 - Provozuje společnost Pelikán Systems s.r.o. - Nově přidané - Ikonky - Kontakt - Slovenská verze - Nastavení cookies