#38;nbsp;Celulózový, pro kouř propustný obal vhodný pro výrobu#38;nbsp;tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Uzení a vaření do 80#38;deg;C Před použitím, obal namočte do vlažné vody po dobu 30 minut. Průměr obalu: 40mm Délka obalu: 50mm
#38;nbsp;Celulózový, pro kouř propustný obal vhodný pro výrobu#38;nbsp;tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Uzení a vaření do 80#38;deg;C Před použitím, obal namočte do vlažné vody po dobu 30 minut. Průměr obalu: 55mm Délka obalu: 55mm
Celulózový, pro kouř propustný obal vhodný pro výrobu#38;nbsp;tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Uzení a vaření do 80#38;deg;C Před použitím, obal namočte do vlažné vody po dobu 30 minut. Průměr obalu: 65mm Délka obalu: 55mm