• Home
  • Potraviny a nápoje
  • Přidat eshop
  • Administrovat zboží
  • Jak hledat ?
Dobrá-koupě.cz - katalog zboží

Gastro Šulc s.r.o.

Dodavatel gastronomie
Nůž špikovací 4,5
Nůž špikovací 4,5
Rozměr 105/210mm, váha 33g KDS#38;nbsp;Sedlčany Široký sortiment nožů určených pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Nože jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, rukojeti z pevného plastu, který je hygienicky nezávadný a nárazuvzdorný. Výrobky jsou vhodné pro mytí v automatických myčkách.
0,00 Kč
Nůž tábornický s pilkou
Nůž tábornický s pilkou
Rozměr 117/235mm, váha 82g KDS#38;nbsp;Sedlčany
0,00 Kč
Nůž univerzální 5 TREND ROYAL
Nůž univerzální 5 TREND ROYAL
Rozměr 125/225mm, váha 56g KDS#38;nbsp;Sedlčany Délka čepele: 100 mm Nože řady TREND ROYAL jsou vyrobeny z vysoce kvalitní francouzské nerezavějící oceli s obsahem molybdenu a vanadu, které zvyšují řezné vlastnosti a trvanlivost ostří. Běžně dosahovaná tvrdost v rozpětí 54-56 HRc. Rukojeť je vyrobena z ergonomicky tvarovaného plastu. Nože splňují všechny požadavky kladené na obdobné výrobky, které přicházejí do styku s potravinami. Vhodné pro mytí v automatických myčkách.
0,00 Kč
Nůž univerzální G 218365-11w
Nůž univerzální G 218365-11w
Nože s#38;nbsp;širokými možnostmi využití od krájení pečiva a zeleniny po vykosťování ryb. Univerzální GIESSER s#38;nbsp;čepelí z#38;nbsp;chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Hodí se zejména pro krájení ovoce a zeleniny. Zvlněné ostří s jemným povrchem umožňuje hladký řez surovinami. Rukojeť se skládá ze dvou částí. Pevné jádro zajišťuje stabilitu a měkká vnější vrstva umožňuje pohodlný úchop. Díky neklouzavému materiálu se s#38;nbsp;nožem dobře manipuluje. Nástroj je vhodný pro kontakt s#38;nbsp;potravinami a splňuje hygienické standardy. Dá se mýt v#38;nbsp;myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů. Materiál:#38;nbsp;nerez / plast / guma Délka čepele:#38;nbsp;11 cm
0,00 Kč
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm bílá
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm bílá
nerez / plast zvlněné ostří 11 cm Kód Název produktu Celkem #38;nbsp; 401030301779 G 8365 - 11 cm modrá 70,00 Kč #38;nbsp; 401030300213 G 8365 - 11 cm zelená 70,00 Kč #38;nbsp; 401030305187 G 8365 - 11 cm červená 70,00 Kč #38;nbsp; 401030301518 G 8365 - 11 cm žlutá 70,00 Kč #38;nbsp; 401030300815 G 8365 - 11 cm bílá 70,00 Kč #38;nbsp; 401030305186 G 8365 - 11 cm černá 70,00 Kč #38;nbsp;
0,00 Kč
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm černá
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm černá
#38;nbsp;
0,00 Kč
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm červená
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm červená
#38;nbsp;
0,00 Kč
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm modrá
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm modrá
#38;nbsp;
0,00 Kč
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm zelená
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm zelená
#38;nbsp;
0,00 Kč
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm žlutá
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm žlutá
#38;nbsp;
0,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 černá 13 cm
Nůž vykosťovací G 3105 černá 13 cm
#38;nbsp;Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
0,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 černá 16 cm
Nůž vykosťovací G 3105 černá 16 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
0,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 černá 18 cm
Nůž vykosťovací G 3105 černá 18 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 18 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní rukojeť, která zaručuje pohodlí a zabrání smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
0,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 červená 13 cm
Nůž vykosťovací G 3105 červená 13 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
0,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 červená 16 cm
Nůž vykosťovací G 3105 červená 16 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
0,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 červená 18cm
Nůž vykosťovací G 3105 červená 18cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 18 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní rukojeť, která zaručuje pohodlí a zabrání smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
0,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 modrá 13 cm
Nůž vykosťovací G 3105 modrá 13 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc. #38;nbsp;
0,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 modrá 16 cm
Nůž vykosťovací G 3105 modrá 16 cm
#38;nbsp;Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
0,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 modrá 18 cm
Nůž vykosťovací G 3105 modrá 18 cm
#38;nbsp;Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 18 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní rukojeť, která zaručuje pohodlí a zabrání smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc. #38;nbsp;
0,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 zelená 13 cm
Nůž vykosťovací G 3105 zelená 13 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
0,00 Kč
Zobrazuji 2661-2680 z 4743 nabídek
  • <
  • ...
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • ...
  • >
© 2025 - Provozuje společnost Pelikán Systems s.r.o. - Nově přidané - Ikonky - Kontakt - Slovenská verze - Nastavení cookies