• Home
  • Potraviny a nápoje
  • Přidat eshop
  • Administrovat zboží
  • Jak hledat ?
Dobrá-koupě.cz - katalog zboží

Gastro Šulc s.r.o.

Dodavatel gastronomie
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm červená
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm červená
#38;nbsp;
99,00 Kč
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm modrá
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm modrá
#38;nbsp;
99,00 Kč
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm zelená
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm zelená
#38;nbsp;
99,00 Kč
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm žlutá
Nůž univerzální G 8365 - 11 cm žlutá
#38;nbsp;
99,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 černá 13 cm
Nůž vykosťovací G 3105 černá 13 cm
#38;nbsp;Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
275,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 černá 16 cm
Nůž vykosťovací G 3105 černá 16 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
319,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 černá 18 cm
Nůž vykosťovací G 3105 černá 18 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 18 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní rukojeť, která zaručuje pohodlí a zabrání smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
393,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 červená 13 cm
Nůž vykosťovací G 3105 červená 13 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
275,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 červená 16 cm
Nůž vykosťovací G 3105 červená 16 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
230 071,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 červená 18cm
Nůž vykosťovací G 3105 červená 18cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 18 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní rukojeť, která zaručuje pohodlí a zabrání smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
393,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 modrá 13 cm
Nůž vykosťovací G 3105 modrá 13 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc. #38;nbsp;
275,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 modrá 16 cm
Nůž vykosťovací G 3105 modrá 16 cm
#38;nbsp;Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
319,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 modrá 18 cm
Nůž vykosťovací G 3105 modrá 18 cm
#38;nbsp;Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 18 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní rukojeť, která zaručuje pohodlí a zabrání smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc. #38;nbsp;
393,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 zelená 13 cm
Nůž vykosťovací G 3105 zelená 13 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
275,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 zelená 16 cm
Nůž vykosťovací G 3105 zelená 16 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
319,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 žlutá 13 cm
Nůž vykosťovací G 3105 žlutá 13 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
275,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 žlutá 16 cm
Nůž vykosťovací G 3105 žlutá 16 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
319,00 Kč
Nůž vykosťovací G 3105 žlutá 18 cm
Nůž vykosťovací G 3105 žlutá 18 cm
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 18 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní rukojeť, která zaručuje pohodlí a zabrání smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
393,00 Kč
Nůž vykoštovací vyosený 4,5-FLEX
Nůž vykoštovací vyosený 4,5-FLEX
Délka čepele: 110 mm Celková délka: 247 mm Hmotnost: 76 g Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou i v kuchyních běžných domácností. Jejich čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomické rukojeti snižují namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nože je možné mýt v myčce na nádobí.
227,00 Kč
Nůž zahradní očkovací - pro praváky
Nůž zahradní očkovací - pro praváky
Rozměr 59/163mm, váha 48g KDS#38;nbsp;Sedlčany
710,00 Kč
Zobrazuji 2681-2700 z 4750 nabídek
  • <
  • ...
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • ...
  • >
© 2025 - Provozuje společnost Pelikán Systems s.r.o. - Nově přidané - Ikonky - Kontakt - Slovenská verze - Nastavení cookies