Cukrářská luxusní bílá čokoláda z madagaskarského kakaového másla. Delikátní krémová textura a komplexní chuť s tóny květin, medu, banánů a hřejivé vůně a chuti skořice.
Tóny lesního ovoce, citrusů a rozinek se snoubí s Grand Cru de Sambirano kakaem, které díky přirozeně nízké kyselosti a snížené hořkosti nabízí harmonickou chuť. Má dlouhý závěr, sametovou texturu a pochází přímo od pěstitele z Madagaskaru.
Tóny ovoce a rozinek se snoubí s malgašskými kešu oříšky a single origin kakaovými boby Forastero-Trinitario-Criollo, čímž vzniká jemná a krémová čokoláda. Svou chutí se podobá klasické mléčné čokoládě.
Luxusní cukrářská mléčná čokoláda z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších bio kakaových bobů přímo z Madagaskaru s dokonale vyváženou a komplexní chutí. Určená pro všechny domácí i profesionální cukráře.
Tóny lesního ovoce, smetany a karamelu se prolínají s oceněnými Grand Cru de Sambirano kakaovými boby, čímž vzniká mléčná čokoláda na vaření s 65% obsahem kakaa, krémovou texturou a světle hnědou barvou. Bez přidaných aromat.
Luxusní cukrářská mléčná čokoláda z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších bio kakaových bobů přímo z Madagaskaru s dokonale vyváženou a komplexní chutí. Skvělá pro všechny domácí i profesionální cukráře.
Čokoláda s pravými madagaskarskými kešu ořechy, chilli a černým pepřem je skvělá pro milovníky ořechových a pikantních chutí. Díky procesu "fine ground & conched" má jemnou strukturu, která zvýrazňuje prémiové kakao.
Raw čokoláda z nepražených kakaových bobů odrůdy Criollo-Trinitario-Forastero z farmy Mava na Madagaskaru. Tento single estate (jedna farma) původ zajišťuje výjimečnou chuť a kvalitu. Oblast je bez pesticidů, mimo vliv korporací.
Vysoce kvalitní, luxusní raw čokoláda potěší nejen všechny vitariány a vegany, ale také všechny pravé degustátory čokolády.
Tóny citrusů a svařeného vína se prolínají s oceněnými Grand Cru de Sambirano kakaovými boby, čímž vzniká cukrářská hořká čokoláda s 65% obsahem kakaa, sametovou texturou a dlouhým finišem. Importovaná přímo od pěstitele.
Tóny citrusů a svařeného vína se prolínají s oceněnými Grand Cru de Sambirano kakaovými boby, čímž vzniká nejlepší 70 % hořká čokoláda na pečení. Ohromí vás sametová textura a dlouhý finiš. Importována přímo od pěstitele.
Tóny citrusů a svařeného vína se snoubí s Grand Cru de Sambirano kakaem, čímž vzniká čokoláda s mahagonovou barvou, sametovou texturou a dlouhým finišem. Je bez mléka, doslazená raw třtinovým cukrem a pochází přímo od pěstitele z Madagaskaru.
Tóny květin, medu a banánů spolu s jemnou vůní kakaového másla vytvářejí luxusní bezmléčnou čokoládu s krémovou texturou, podobnou klasické bílé čokoládě. Je doslazená třtinovým cukrem a pochází přímo od pěstitele z Madagaskaru.
Vysoce kvalitní lískooříškový pomazánkový krém s kakaem vyráběný v Belgii michelinským šéfkuchařem Vincentem Bulletem.
Sladká, karamelová pochoutka z kokosové dužiny namísto tradičního mléka. Krém je slazen alternativním keto-friendly sladidlem thaumatinem. Neobsahuje cukr.
Jemný bílý kokosový krém s hedvábnou texturou. Slazen keto-friendly sladidlem thaumatinem, bez přidaného cukru. Skvělá alternativa k běžným pomazánkám, máslům nebo krémům tohoto typu!
Unikátní ořechové máslo, obohacené o sušený MCT a kolagen několika typů. Nesmí chybět ve spíži žádného keto nebo low carb labužníka nebo milovníka ořechových másel.
Lahodný krém s úžasnou chutí kvalitní čokolády a dokonalou hladkou konzistencí, na kterém si však můžete pochutnat bez výčitek. Má totiž nízký glykemický index, neobsahuje cukr a je tak vhodný i pro keto či low carb dietu.
Unikátní ořechové máslo se speciálními lískovými ořechy z italského Piedmont regionu, obohacené o sušený MCT olej a kolagen několika typů. Nesmí chybět ve spíži žádného keto nebo low carb labužníka nebo milovníka ořechových másel.
Lahodný krém s neobyčejnou chutí slaného karamelu a dokonalou hladkou konzistencí, na kterém si však můžete pochutnat bez výčitek. Má totiž nízký glykemický index, neobsahuje cukr a je tak vhodný i pro keto či low carb dietu.