Náš favorit v Cosmopolitan Beauty Awards 2025 v kategorii Doplňky stravy. Proč jsme vybrali právě ten a kde můžete hlasovat se dozvíte zde.
Milujete jahody? Pro vás je tedy určena Planet Paleo novinka Beauty Collagen pro zdravou pokožku, vlasy, nehty, klouby a kosti. Tato směs mořského kolagenu s certifikátem MSC má osvěžující příchuť klasického jahodového koktejlu.
Nechte se unést do čokoládového nebe s nejnovějším večerním elixírem krásy - Planet Paleo novinka Cacao Collagen pro zdravou pokožku, vlasy, nehty, klouby a kosti. Kakaový kolagen je směs mořského kolagenu s certifikátem MSC a přirozeně bohatou chutí připomínající klasický čokoládový koktejl.
Luxusní čokoláda na vaření a přípravu cukrářských laskomin. Vyrobená z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších Grand Cru kakaových bobů přímo na Madagaskaru.
Single origin bio kakaové máslo z kakaových bobů Criollo-Trinitario-Forastero. Je skvělé pro cukrářskou i kosmetickou výrobu. Není deodorizované, takže si plně zachovává svoji nádhernou vůni.
Luxusní cukrářská bílá čokoláda s vanilkovým kaviárem, vyrobená z toho nejkvalitnějšího madagaskarského kakaového másla. Vyniká dokonale vyváženou a komplexní chutí. Skvělá pro profesionální i domácí cukráře.
Luxusní čokoláda na vaření a přípravu cukrářských laskomin - 70% je zcela ideální pro většinu cukrářských výrobků. Vyrobená z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších Grand Cru kakaových bobů přímo na Madagaskaru.
Single origin bio kakaové máslo z kakaových bobů Criollo-Trinitario-Forastero. Je skvělé pro cukrářskou i kosmetickou výrobu. Není deodorizované, takže si plně zachovává svoji nádhernou vůni.
Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku přímo k nám do České Republiky, jsou to nejlepší, co můžete použít při svém pravidelném cukrářském umění. Není na trhu lepšího produktu!
Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku přímo k nám do České Republiky, jsou to nejlepší, co můžete použít při svém pravidelném cukrářském umění. Není na trhu lepšího produktu!
Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku přímo k nám do České Republiky, jsou to nejlepší, co můžete použít při svém pravidelném cukrářském umění. Není na trhu lepšího produktu!
Tóny banánů z kešu ořechů a červeného ovoce z kakaových bobů vytvářejí komplexní chuť s hedvábnou texturou. Díky vyššímu obsahu kakaa je čokoláda více do 'ořechova'. Oceněná Great Taste Award 2019.
Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku přímo k nám do České Republiky, jsou to nejlepší, co můžete použít při svém pravidelném cukrářském umění. Není na trhu lepšího produktu!
Tento nealkalizovaný (nespojovaný) jemný kakaový prášek je vyroben z jednodruhového kakaa z údolí Sambirano na Madagaskaru. Jedná se o přirozeně ovocný a nehořký kakaový prášek vynikající kvality a chuti.
Nemůžete se rozhodnout, která čokoláda je ta pravá pro vaše chuťové buňky? Máte možnost si je nyní vyzkoušet. Jedná se pouze o tmavé, vysokoprocentní čokolády bez obsahu mléka.
Nemůžete se rozhodnout, která čokoláda je ta pravá pro vaše chuťové buňky? Máte možnost si je nyní vyzkoušet. Jedná se pouze o tmavé, vysokoprocentní čokolády bez obsahu mléka.
Kakaové boby obalené v polevě z nejkvalitnější hořké čokolády udělají radost všem milovníkům intenzivní čokoládové chuti. Tyto boby jsou vhodné přímo ke konzumaci anebo je skvěle využijte při přípravě cukrovinek, dortů a všeobecného pečení.
Intenzivní chuť praženého kakaa a křupavá struktura. Přírodní produkt plný vlákniny, minerálů a antioxidantů. Tyto boby jsou vhodné přímo ke konzumaci (jogurt, smoothie atd.) anebo je skvěle využijte při přípravě cukrovinek, dortů a všeobecného pečení a vaření.
Jemně křupavá, luxusní raw čokoláda, která je díky hrubému mletí a kousíčkům kakaových bobů zcela jedinečná. Tento autentický zážitek potěší pravé degustátory, kteří ocení její jedinečnou chuť a rustikální strukturu.
Luxusní bílá čokoláda na vaření z madagaskarského kakaového másla. Delikátní krémová textura a komplexní chuť s tóny ovoce. Je skvělá pro profesionální i domácí cukráře.
Tóny květů, medu a banánů spolu s vůní kakaového másla vytvářejí čokoládu s barvou slonoviny, krémovou chutí a jemným oříškovým nádechem díky kešu mléku. Je doslazená třtinovým cukrem a pochází přímo od pěstitele z Madagaskaru.