• Home
  • Domácí potřeby
  • Přidat eshop
  • Administrovat zboží
  • Jak hledat ?
Dobrá-koupě.cz - katalog zboží

MKuchyne.cz Internetový obchod

Domácí a kuchyňské potřeby všeho druhu za perfektní ceny. Osobní odběr v Praze, Brně, Ostravě, , Bratislavě nebo poštou za nízké poštovné Eshop kuchyňských a domácích potřeby keramické a kuchyňské nože silikonové potřeby pánve škrabky konvice pečení term
Nůž KAI WASABI BLACK Univerzální nůž, délka ostří 10cm
Nůž KAI WASABI BLACK Univerzální nůž, délka ostří 10cm
Malý univerzální nůž vhodný pro každodenní práci, vhodný i pro profesionální použití.   Nová profesionální řada KAI WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná řada pro ty co chtějí pracovat s tím nejlepším co je na trhu. U produktů firmy KAI se vám nestane, že platíte za image značky, ale za dokonalé zpracování a maximální funkčnost. Dokud jejich nože nezkusíte, neuvěříte jaký je to rozdíl. Vroubkované nože na pečivo mají patentované ostří a jsou neuvěřitelně ostré. Čepel z japonské, vysoce uhlíkové oceli DAIDO1K6 s tvrdostí HRC 58+/-1
1 090,00 Kč

KAI
Nůž kuchyňský 4 - hornošpičatý KDS
Nůž kuchyňský 4 - hornošpičatý KDS
Nůž kuchyňský 4 - hornošpičatý KDS Délka čepele: 100 mm  Celková délka: 205 mm Hmotnost: 38 g Široký sortiment nožů určených pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Nože jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, rukojeti z pevného plastu, který je hygienicky nezávadný a nárazuvzdorný. Výrobky jsou vhodné pro mytí v automatických myčkách
99,00 Kč

KDS
Nůž kuchyňský 4 TREND ROYAL KDS
Nůž kuchyňský 4 TREND ROYAL KDS
Délka čepele: 100 mm Celková délka: 200 mm Hmotnost: 45 g Nože řady TREND ROYAL jsou vyrobeny z vysoce kvalitní francouzské nerezavějící oceli s obsahem molybdenu a vanadu, které zvyšují řezné vlastnosti a trvanlivost ostří. Běžně dosahovaná tvrdost v rozpětí 52-54 HRc. Rukojeť je vyrobena z ergonomicky tvarovaného plastu. Nože splňují všechny požadavky kladené na obdobné výrobky, které přicházejí do styku s potravinami. Vhodné pro mytí v automatických myčkách
239,00 Kč

KDS
Nůž na chléb 7 TREND KDS
Nůž na chléb 7 TREND KDS
Délka čepele: 175 mm Celková délka: 290 mm Hmotnost: 97 g Nože řady TREND ROYAL jsou vyrobeny z vysoce kvalitní francouzské nerezavějící oceli s obsahem molybdenu a vanadu, které zvyšují řezné vlastnosti a trvanlivost ostří. Běžně dosahovaná tvrdost v rozpětí 52-54 HRc. Rukojeť je vyrobena z ergonomicky tvarovaného plastu. Nože splňují všechny požadavky kladené na obdobné výrobky, které přicházejí do styku s potravinami. Vhodné pro mytí v automatických myčkách
319,00 Kč

KDS
Nůž na kabely 1000V AC KDS Sedlčany
Nůž na kabely 1000V AC KDS Sedlčany
Nůž určený na podélné odizolování kabelů s čepelí z nerezové oceli.   Délka čepele: 40 mm Celková délka: 160 mm   Hmotnost: 75 g
449,00 Kč

KDS
Nůž na nudle 3,5 TREND KDS
Nůž na nudle 3,5 TREND KDS
Délka čepele: 90 mm Celková délka: 190 mm Hmotnost: 45 g Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zvyšují životnost čepele a zajišťují její vyšší tvrdost (52 - 54 HRc). Upevnění střenky k čepeli je řešeno klasickým způsobem - nýtováním, což vylučuje vylomení čepele ze střenky. Nože jsou určeny pro náročné zákazníky preferující kvalitu. Umožňují mytí v automatických myčkách. Nože řady TREND byly hodnoceny kladně Státní zkušebnou a jsou hygienicky nezávadné
299,00 Kč

KDS
Nůž na ovoce 2,5 TREND KDS
Nůž na ovoce 2,5 TREND KDS
Délka čepele: 70 mm Celková délka: 170 mm Hmotnost: 40 g Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu.Tyto prvky zvyšují životnost čepele a zajišťují její vyšší tvrdost (52 - 54 HRc). Upevnění střenky k čepeli je řešeno klasickým způsobem - nýtováním, což vylučuje vylomení čepele ze střenky. Nože jsou určeny pro náročnější zákazníky, kteří preferují kvalitu. Použité materiály umožňují mytí v automatických myčkách. Nože řady TREND byly kladně hodnoceny Státní zkušebnou a jsou hygienicky nezávadné
289,00 Kč

KDS
Nůž na rajčata 10cm červený VICTORINOX 6.7831
Nůž na rajčata 10cm červený VICTORINOX 6.7831
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším vlnkovaným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost a kvalitní přípravu zeleniny.  Barva rukojeti: Červená Délka čepele: 100 mm Celková délka: 220 mm Nůž kterým rozříznete bagetu, rohlík i chleba. Stejně snadno nakrájíte salám i zeleninu, jako třeba papriku, rajče, okurku nebo salát i namažete máslo či pomazánku. Neocenitelný pomocník při přípravě snídaně a obložených chlebíčků. Nůž není špičatý, takže s ním mohou manipulovat i děti. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, rukojeti z pevného plastu, který je hygienicky nezávadný a nárazuvzdorný. Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se však ruční mytí
189,00 Kč

Victorinox
Nůž na rajčata 10cm zelený VICTORINOX 6.7836.L114
Nůž na rajčata 10cm zelený VICTORINOX 6.7836.L114
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším vlnkovaným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost a kvalitní přípravu zeleniny.  Barva rukojeti: Zelená Délka čepele: 100 mm Celková délka: 220 mm Nůž kterým rozříznete bagetu, rohlík i chleba. Stejně snadno nakrájíte salám i zeleninu, jako třeba papriku, rajče, okurku nebo salát i namažete máslo či pomazánku. Neocenitelný pomocník při přípravě snídaně a obložených chlebíčků. Nůž není špičatý, takže s ním mohou manipulovat i děti. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, rukojeti z pevného plastu, který je hygienicky nezávadný a nárazuvzdorný. Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se však ruční mytí
189,00 Kč

Victorinox
Nůž pro otvírák na konzervy PGX 50 cm Kód 1583500
Nůž pro otvírák na konzervy PGX 50 cm Kód 1583500
Nůž pro otvírák na konzervy PGX 50 cm
169,00 Kč
Nůž rybářský KDS
Nůž rybářský KDS
  Tradiční lovecký nůž s čepelí z kvalitní nerezové oceli a střenkami z pravého parohu. Včetně koženého pouzdra.   Délka čepele: 103 mm   Celková délka: 213 mm   Hmotnost: 190 g   KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu   Rady do kuchyně   Základní péče o nože   Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha.   Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům.   Údržba kuchyňských nožů   Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit.   Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupňů.   Broušení na ocílce: velmi rychlá metoda, kterou používá řezník, než uřízne plátek masa. Je praktická a účinná pro kuchyňské a řeznické nože.Pokud pochybujete o svých schopnostech nabrousit nebo správně udržovat nůž, svěřte ho raději profesionálovi. Neriskujte, že ho definitivně zničíte.Používání různých ostřičů nedoporučujeme, poněvadž zde dochází k destrukci ostří. Zde lze doporučit ostřiče některých značkových výrobců, které jsou specielně konstruovány pro tento účel.  
439,00 Kč

KDS
Nůž řeznický 6 BUBINGA KDS
Nůž řeznický 6 BUBINGA KDS
Délka čepele: 155 mm Celková délka: 292 mm   Hmotnost: 134 g   Řeznické nože z vysoce kvalitní nerezové oceli s přísadu molybdenu a vanadu, která prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54 – 56 HRc). Rukojeť těchto nožů je vyrobena z tvrdého a houževnatého exotického dřeva Bubinga (africký palisandr). Jsou určeny pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Životnost nože prodloužíte, pokud ho nebudete mýt v myčce na nádobí – dřevěná rukojeť k tomu není uzpůsobená. Údržba je velice jednoduchá -  postačí voda se saponátem, opláchnutí a papírová utěrka na otření
699,00 Kč

KDS
Nůž řeznický 9 KDS Sedlčany
Nůž řeznický 9 KDS Sedlčany
Délka čepele: 225 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 130 g Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou i v kuchyních běžných domácností. Jejich čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomické rukojeti snižují namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nože je možné mýt v myčce na nádobí.   KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu   Rady do kuchyně   Základní péče o nože   Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha.   Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům.   Údržba kuchyňských nožů   Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit.   Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupňů.   Broušení na ocílce: velmi rychlá metoda, kterou používá řezník, než uřízne plátek masa. Je praktická a účinná pro kuchyňské a řeznické nože.Pokud pochybujete o svých schopnostech nabrousit nebo správně udržovat nůž, svěřte ho raději profesionálovi. Neriskujte, že ho definitivně zničíte.Používání různých ostřičů nedoporučujeme, poněvadž zde dochází k destrukci ostří. Zde lze doporučit ostřiče některých značkových výrobců, které jsou specielně konstruovány pro tento účel.  
399,00 Kč

KDS
Nůž řeznický hornošpičatý 7 KDS Sedlčany
Nůž řeznický hornošpičatý 7 KDS Sedlčany
Délka čepele: 175 mm Celková délka: 312 mm Hmotnost: 138 g Řeznické nože z vysoce kvalitní nerezové oceli s přísadu molybdenu a vanadu, která prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54 – 56 HRc). Jsou určeny pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Životnost nože prodloužíte, pokud ho nebudete mýt v myčce na nádobí – dřevěná střenka k tomu není uzpůsobená. Údržba je velice jednoduchá -  postačí voda se saponátem a papírová utěrka na otření
499,00 Kč

KDS
Nůž řeznický porcovací 10 KDS Sedlčany
Nůž řeznický porcovací 10 KDS Sedlčany
  Délka čepele: 250 mm   Celková délka: 380 mm   Hmotnost: 185 g   Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou i v kuchyních běžných domácností. Jejich čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomické rukojeti snižují namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nože je možné mýt v myčce na nádobí
599,00 Kč

KDS
Nůž řeznický vykosťovací 10 KDS Sedlčany
Nůž řeznický vykosťovací 10 KDS Sedlčany
Délka čepele: 260 mm Celková délka: 400 mm Hmotnost: 124g Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou i v kuchyních běžných domácností. Jejich čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomické rukojeti snižují namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nože je možné mýt v myčce na nádobí
369,00 Kč

KDS
Nůž řeznický vykosťovací 7 - KDS Sedlčany
Nůž řeznický vykosťovací 7 - KDS Sedlčany
Délka čepele: 175 mm Celková délka: 312 mm Hmotnost: 131 g Řeznické nože z vysoce kvalitní nerezové oceli s přísadu molybdenu a vanadu, která prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54 – 56 HRc). Jsou určeny pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Životnost nože prodloužíte, pokud ho nebudete mýt v myčce na nádobí – dřevěná střenka k tomu není uzpůsobená. Údržba je velice jednoduchá -  postačí voda se saponátem a papírová utěrka na otření
499,00 Kč

KDS
Nůž řeznický vykosťovací 7 KDS Sedlčany
Nůž řeznický vykosťovací 7 KDS Sedlčany
Délka čepele: 175 mm Celková délka: 315 mm Hmotnost: 100 g Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou i v kuchyních běžných domácností. Jejich čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomické rukojeti snižují namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nože je možné mýt v myčce na nádobí.   KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu   Rady do kuchyně   Základní péče o nože   Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha.   Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům.   Údržba kuchyňských nožů   Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit.   Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupňů.   Broušení na ocílce: velmi rychlá metoda, kterou používá řezník, než uřízne plátek masa. Je praktická a účinná pro kuchyňské a řeznické nože.Pokud pochybujete o svých schopnostech nabrousit nebo správně udržovat nůž, svěřte ho raději profesionálovi. Neriskujte, že ho definitivně zničíte.Používání různých ostřičů nedoporučujeme, poněvadž zde dochází k destrukci ostří. Zde lze doporučit ostřiče některých značkových výrobců, které jsou specielně konstruovány pro tento účel.  
329,00 Kč

KDS
Nůž skládací - Mikov rybička stříbrná
Nůž skládací - Mikov rybička stříbrná
Nůž skládací ve tvaru rybičky - nestárnoucí klasika, kterou by měl mít v kapse každý kluk. Materiál: kov. Očko pro možnost zavěšení. Rozměry: délka nože 8 cm, délka čepele 5,5 cm.  
169,00 Kč

Mikov
Nůž špikovací 5 TREND KDS
Nůž špikovací 5 TREND KDS
Délka čepele: 125 mm Celková délka: 220 mm Hmotnost: 40 g Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zvyšují životnost čepele a zajišťují její vyšší tvrdost (52 - 54 HRc). Upevnění střenky k čepeli je řešeno klasickým způsobem - nýtováním, což vylučuje vylomení čepele ze střenky. Nože jsou určeny pro náročné zákazníky preferující kvalitu. Umožňují mytí v automatických myčkách. Nože řady TREND byly hodnoceny kladně Státní zkušebnou a jsou hygienicky nezávadné
319,00 Kč

KDS
Zobrazuji 341-360 z 711 nabídek
  • <
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • ...
  • >
© 2025 - Provozuje společnost Pelikán Systems s.r.o. - Nově přidané - Ikonky - Kontakt - Slovenská verze - Nastavení cookies