• Home
  • Domácí potřeby
  • Přidat eshop
  • Administrovat zboží
  • Jak hledat ?
Dobrá-koupě.cz - katalog zboží

MKuchyne.cz Internetový obchod

Domácí a kuchyňské potřeby všeho druhu za perfektní ceny. Osobní odběr v Praze, Brně, Ostravě, , Bratislavě nebo poštou za nízké poštovné Eshop kuchyňských a domácích potřeby keramické a kuchyňské nože silikonové potřeby pánve škrabky konvice pečení term
Nůž na nudle 3,5 TREND KDS
Nůž na nudle 3,5 TREND KDS
Délka čepele: 90 mm Celková délka: 190 mm Hmotnost: 45 g Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zvyšují životnost čepele a zajišťují její vyšší tvrdost (52 - 54 HRc). Upevnění střenky k čepeli je řešeno klasickým způsobem - nýtováním, což vylučuje vylomení čepele ze střenky. Nože jsou určeny pro náročné zákazníky preferující kvalitu. Umožňují mytí v automatických myčkách. Nože řady TREND byly hodnoceny kladně Státní zkušebnou a jsou hygienicky nezávadné
299,00 Kč

KDS
Nůž na ovoce 2,5 TREND KDS
Nůž na ovoce 2,5 TREND KDS
Délka čepele: 70 mm Celková délka: 170 mm Hmotnost: 40 g Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu.Tyto prvky zvyšují životnost čepele a zajišťují její vyšší tvrdost (52 - 54 HRc). Upevnění střenky k čepeli je řešeno klasickým způsobem - nýtováním, což vylučuje vylomení čepele ze střenky. Nože jsou určeny pro náročnější zákazníky, kteří preferují kvalitu. Použité materiály umožňují mytí v automatických myčkách. Nože řady TREND byly kladně hodnoceny Státní zkušebnou a jsou hygienicky nezávadné
289,00 Kč

KDS
Nůž na rajčata 10cm červený VICTORINOX 6.7831
Nůž na rajčata 10cm červený VICTORINOX 6.7831
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším vlnkovaným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost a kvalitní přípravu zeleniny.  Barva rukojeti: Červená Délka čepele: 100 mm Celková délka: 220 mm Nůž kterým rozříznete bagetu, rohlík i chleba. Stejně snadno nakrájíte salám i zeleninu, jako třeba papriku, rajče, okurku nebo salát i namažete máslo či pomazánku. Neocenitelný pomocník při přípravě snídaně a obložených chlebíčků. Nůž není špičatý, takže s ním mohou manipulovat i děti. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, rukojeti z pevného plastu, který je hygienicky nezávadný a nárazuvzdorný. Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se však ruční mytí
189,00 Kč

Victorinox
Nůž na rajčata 10cm zelený VICTORINOX 6.7836.L114
Nůž na rajčata 10cm zelený VICTORINOX 6.7836.L114
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším vlnkovaným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost a kvalitní přípravu zeleniny.  Barva rukojeti: Zelená Délka čepele: 100 mm Celková délka: 220 mm Nůž kterým rozříznete bagetu, rohlík i chleba. Stejně snadno nakrájíte salám i zeleninu, jako třeba papriku, rajče, okurku nebo salát i namažete máslo či pomazánku. Neocenitelný pomocník při přípravě snídaně a obložených chlebíčků. Nůž není špičatý, takže s ním mohou manipulovat i děti. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, rukojeti z pevného plastu, který je hygienicky nezávadný a nárazuvzdorný. Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se však ruční mytí
189,00 Kč

Victorinox
Nůž pro otvírák na konzervy PGX 50 cm Kód 1583500
Nůž pro otvírák na konzervy PGX 50 cm Kód 1583500
Nůž pro otvírák na konzervy PGX 50 cm
169,00 Kč
Nůž rybářský KDS
Nůž rybářský KDS
  Tradiční lovecký nůž s čepelí z kvalitní nerezové oceli a střenkami z pravého parohu. Včetně koženého pouzdra.   Délka čepele: 103 mm   Celková délka: 213 mm   Hmotnost: 190 g   KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu   Rady do kuchyně   Základní péče o nože   Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha.   Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům.   Údržba kuchyňských nožů   Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit.   Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupňů.   Broušení na ocílce: velmi rychlá metoda, kterou používá řezník, než uřízne plátek masa. Je praktická a účinná pro kuchyňské a řeznické nože.Pokud pochybujete o svých schopnostech nabrousit nebo správně udržovat nůž, svěřte ho raději profesionálovi. Neriskujte, že ho definitivně zničíte.Používání různých ostřičů nedoporučujeme, poněvadž zde dochází k destrukci ostří. Zde lze doporučit ostřiče některých značkových výrobců, které jsou specielně konstruovány pro tento účel.  
439,00 Kč

KDS
Nůž řeznický 6 BUBINGA KDS
Nůž řeznický 6 BUBINGA KDS
Délka čepele: 155 mm Celková délka: 292 mm   Hmotnost: 134 g   Řeznické nože z vysoce kvalitní nerezové oceli s přísadu molybdenu a vanadu, která prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54 – 56 HRc). Rukojeť těchto nožů je vyrobena z tvrdého a houževnatého exotického dřeva Bubinga (africký palisandr). Jsou určeny pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Životnost nože prodloužíte, pokud ho nebudete mýt v myčce na nádobí – dřevěná rukojeť k tomu není uzpůsobená. Údržba je velice jednoduchá -  postačí voda se saponátem, opláchnutí a papírová utěrka na otření
699,00 Kč

KDS
Nůž řeznický 9 KDS Sedlčany
Nůž řeznický 9 KDS Sedlčany
Délka čepele: 225 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 130 g Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou i v kuchyních běžných domácností. Jejich čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomické rukojeti snižují namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nože je možné mýt v myčce na nádobí.   KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu   Rady do kuchyně   Základní péče o nože   Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha.   Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům.   Údržba kuchyňských nožů   Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit.   Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupňů.   Broušení na ocílce: velmi rychlá metoda, kterou používá řezník, než uřízne plátek masa. Je praktická a účinná pro kuchyňské a řeznické nože.Pokud pochybujete o svých schopnostech nabrousit nebo správně udržovat nůž, svěřte ho raději profesionálovi. Neriskujte, že ho definitivně zničíte.Používání různých ostřičů nedoporučujeme, poněvadž zde dochází k destrukci ostří. Zde lze doporučit ostřiče některých značkových výrobců, které jsou specielně konstruovány pro tento účel.  
399,00 Kč

KDS
Nůž řeznický hornošpičatý 7 KDS Sedlčany
Nůž řeznický hornošpičatý 7 KDS Sedlčany
Délka čepele: 175 mm Celková délka: 312 mm Hmotnost: 138 g Řeznické nože z vysoce kvalitní nerezové oceli s přísadu molybdenu a vanadu, která prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54 – 56 HRc). Jsou určeny pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Životnost nože prodloužíte, pokud ho nebudete mýt v myčce na nádobí – dřevěná střenka k tomu není uzpůsobená. Údržba je velice jednoduchá -  postačí voda se saponátem a papírová utěrka na otření
499,00 Kč

KDS
Nůž řeznický porcovací 10 KDS Sedlčany
Nůž řeznický porcovací 10 KDS Sedlčany
  Délka čepele: 250 mm   Celková délka: 380 mm   Hmotnost: 185 g   Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou i v kuchyních běžných domácností. Jejich čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomické rukojeti snižují namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nože je možné mýt v myčce na nádobí
599,00 Kč

KDS
Nůž řeznický vykosťovací 10 KDS Sedlčany
Nůž řeznický vykosťovací 10 KDS Sedlčany
Délka čepele: 260 mm Celková délka: 400 mm Hmotnost: 124g Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou i v kuchyních běžných domácností. Jejich čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomické rukojeti snižují namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nože je možné mýt v myčce na nádobí
369,00 Kč

KDS
Nůž řeznický vykosťovací 7 - KDS Sedlčany
Nůž řeznický vykosťovací 7 - KDS Sedlčany
Délka čepele: 175 mm Celková délka: 312 mm Hmotnost: 131 g Řeznické nože z vysoce kvalitní nerezové oceli s přísadu molybdenu a vanadu, která prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54 – 56 HRc). Jsou určeny pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Životnost nože prodloužíte, pokud ho nebudete mýt v myčce na nádobí – dřevěná střenka k tomu není uzpůsobená. Údržba je velice jednoduchá -  postačí voda se saponátem a papírová utěrka na otření
499,00 Kč

KDS
Nůž řeznický vykosťovací 7 KDS Sedlčany
Nůž řeznický vykosťovací 7 KDS Sedlčany
Délka čepele: 175 mm Celková délka: 315 mm Hmotnost: 100 g Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou i v kuchyních běžných domácností. Jejich čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomické rukojeti snižují namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nože je možné mýt v myčce na nádobí.   KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu   Rady do kuchyně   Základní péče o nože   Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha.   Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům.   Údržba kuchyňských nožů   Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit.   Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupňů.   Broušení na ocílce: velmi rychlá metoda, kterou používá řezník, než uřízne plátek masa. Je praktická a účinná pro kuchyňské a řeznické nože.Pokud pochybujete o svých schopnostech nabrousit nebo správně udržovat nůž, svěřte ho raději profesionálovi. Neriskujte, že ho definitivně zničíte.Používání různých ostřičů nedoporučujeme, poněvadž zde dochází k destrukci ostří. Zde lze doporučit ostřiče některých značkových výrobců, které jsou specielně konstruovány pro tento účel.  
329,00 Kč

KDS
Nůž skládací - Mikov rybička stříbrná
Nůž skládací - Mikov rybička stříbrná
Nůž skládací ve tvaru rybičky - nestárnoucí klasika, kterou by měl mít v kapse každý kluk. Materiál: kov. Očko pro možnost zavěšení. Rozměry: délka nože 8 cm, délka čepele 5,5 cm.  
169,00 Kč

Mikov
Nůž špikovací 5 TREND KDS
Nůž špikovací 5 TREND KDS
Délka čepele: 125 mm Celková délka: 220 mm Hmotnost: 40 g Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zvyšují životnost čepele a zajišťují její vyšší tvrdost (52 - 54 HRc). Upevnění střenky k čepeli je řešeno klasickým způsobem - nýtováním, což vylučuje vylomení čepele ze střenky. Nože jsou určeny pro náročné zákazníky preferující kvalitu. Umožňují mytí v automatických myčkách. Nože řady TREND byly hodnoceny kladně Státní zkušebnou a jsou hygienicky nezávadné
319,00 Kč

KDS
Obtisky na velikonoční vajíčka OVO - Moderní
Obtisky na velikonoční vajíčka OVO - Moderní
Obtisky na velikonoční vajíčka s různými motivy jsou krásnou a tradiční technologií zdobení velikonočních vajíček. Díky OVO obtiskům si můžete zhotovit sami a jednoduše vlastní velikonoční výzdobu v různých stylech (moderní, tradiční, motivy kraslic apod.) a tím si zpříjemnit velikonoční čas.   Obtisk ponořte na několik vteřin do teplé vody, vyjměte a položte tiskem nahoru na hladkou desku (plochu). Jakmile jde obtiskem posouvat, přiložte papír s obtiskem na vařené vajíčko (i obarvené) obrázkem nahoru, papír z pod obtisku vytáhněte a hlazením hladkou stranou mokrého papíru vymáčkněte vodu a vzduchové bubliny. Pro docílení vyššího lesku vajíčka potřete tukem.  
35,00 Kč

OVO
Ocílka plochá 22 mm KDS Sedlčany
Ocílka plochá 22 mm KDS Sedlčany
Délka bez rukojeti: 300 mm Celková délka: 435 mm Hmotnost: 445 g Šířka 22 mm
1 249,00 Kč

KDS
Ocílka průměr 13 mm KDS Sedlčany
Ocílka průměr 13 mm KDS Sedlčany
Délka bez rukojeti: 310 mm Celková délka: 440 mm Průměr 13 mm Hmotnost: 375 g
799,00 Kč

KDS
Orion Box na léky malý kulatý
Orion Box na léky malý kulatý
Box na léky s přihrádkami na 7 dní. Každá přihrádka je rozdělena na 4 sekce - ráno/poledne/večer/další. Do každé přihrádky si můžete připravit předepsané dávky léků na danou dobu. Také si můžete vyjmout jednotlivou přihrádku, která odpovídá celému dni a vzít si ji s sebou na cestu. Každé patro je se zavíracím víčkem a s označením - vysunuje se do strany. Horní patro je aktuální, když ho vyprázníte, vsunete jej do spod boxu a nahoře máte připraveny léky na další den. Materiál: plast. Transparentní - máte přehled. Barva fialová nebo modrá nelze garantovat. Rozměry: box 11,5x4x13 cm, patro 10,5x3,5x1,5 cm. 
49,00 Kč

Orion
Orion Box na vajíčka UH MULTI Long - Krabička na 12 ks vajíček
Orion Box na vajíčka UH MULTI Long - Krabička na 12 ks vajíček
Box s víčkem na uložení 12 ks vajíček pro bezpečnější uložení nebo přenášení. Stohovatelný, uzavírání na dva pevné klipy, uvnitř vyjímatelný díl - vajíčka v něm můžete uložit ve dvířkách chladničky. Materiál: PP plast. Rozměry: 37,5x14,5x9 cm. Pro teploty -10 °C až +95 °C. Vhodný do myčky na nádobí
119,00 Kč

Orion
Zobrazuji 321-340 z 672 nabídek
  • <
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • ...
  • >
© 2025 - Provozuje společnost Pelikán Systems s.r.o. - Nově přidané - Ikonky - Kontakt - Slovenská verze - Nastavení cookies