• Home
  • Potraviny a nápoje
  • Přidat eshop
  • Administrovat zboží
  • Jak hledat ?
Dobrá-koupě.cz - katalog zboží

Dios Vinotéka

On-line vinotéka s širokou nabídkou moravských, českých i zahraničních vín. Vína šumivá, dezertní, archivní, stolní, jakostní, pozdní sběr, ledové a slámové víno, vinné, ovocné destiláty. Dodáváme vína na firemní akce, večírky, rauty, dárková balení.
Justinos „ Fine Rich ” aged 3 years vinho Madeira Do 19% vol. 0.75 l
Justinos „ Fine Rich ” aged 3 years vinho Madeira Do 19% vol. 0.75 l
Bílé fortifikované víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy vypěstovaných na vinicích portugalské vinařské oblasti Madeira - sladké Rich - sweet je vyrobeno smícháním odrůd „Negra Mole"", „Triunfo"" a „Complexa"". Toto víno je lahvováno tři roky po sklizni a běžně po dvou letech v dubových sudech. Sklizeň probíhá od posledního týdne v srpnu a po celé září. Může být podáváno s deserty, sýry, nebo jako nápoj vhodný po večeři. Madeira je fortifikované víno pocházející ze stejnojmenného ostrova, které je vyrobeno zastavením kvasného procesu přidáním vinného brandy. Doba kvašení před přidáním vinného alkoholu má vliv na sladkost vína. Vína fortifikovaná brzy jsou sladší, zatímco vína fortifikovaná později jsou sušší, protože již byla při kvašení větší část cukru prokvašena na alkohol. Po fermentaci (kvašení) a fortifikaci přichází na řadu tradiční „Estufagem"", unikátní proces pro výrobu madeiry. Víno je umístěno do obřích nerezových tanků zahřívaných 45-50 °C horkou vodou odbíhající v trubkách kolem tanků. Víno je takto zahříváno po dobu tří měsíců. Během tohoto času je proces regulován a kontrolován institutem madeirského vína, který pečetí tanky a odebírá vzorky před ukončením procesu a po něm.Po tomto zahřívacím procesu je madeira uložena do dubových sudů na různě dlouho dobu. Před lahvováním je potom víno stabilizováno a filtrováno. Kořeny společnosti VINHOS JUSTINO HENRIQUES, FILHOS, Lda., sahají až do roku 1870. Jako jeden z nejstarších výrobců a vývozců madeiry zaujímala vždy významné místo na trhu díky uznávané kvalitě svých vín. Vína, vyráběná tradiční metodou pod přísným dohledem, se stala postupně vysoce hodnocenými v celé Evropě, zejména v Anglii, Francii, Belgii a skandinávských zemích. Stejně tak je ale najdeme například na trzích v USA, Brazílii, Rusku a Japonsku. Rozsáhlé moderní vinné sklepy, které nechala společnost Vinhos Justinos Henriques Filhos vybudovat v roce 1993, patří dnes na ostrově Madeira k největším a nejlépe vybaveným.
425,00 Kč

Justinos
Justinos „ Malvasia ” aged 10 years vinho Madeira Do 19% vol. 0.75 l
Justinos „ Malvasia ” aged 10 years vinho Madeira Do 19% vol. 0.75 l
Bílé fortifikované víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy vypěstovaných na vinicích portugalské vinařské oblasti Madeira - sladké Tato Madeira je vyrobena pouze z hroznů odrůdy „Malvasia"", pro které je na ostrově Madeira povoleno používat také anglický název „Malmsey"". Před naplněním do lahví musí být minimálně 10 let uložena v dubových sudech. Podává se s deserty, nebo jako aperitiv. Ocení ji také milovníci doutníků. Madeira je fortifikované víno pocházející ze stejnojmenného ostrova, které je vyrobeno zastavením kvasného procesu přidáním vinného brandy. Doba kvašení před přidáním vinného alkoholu má vliv na sladkost vína. Vína fortifikovaná brzy jsou sladší, zatímco vína fortifikovaná později jsou sušší, protože již byla při kvašení větší část cukru prokvašena na alkohol. Po fermentaci (kvašení) a fortifikaci přichází na řadu tradiční „Estufagem"", unikátní proces pro výrobu madeiry. Víno je umístěno do obřích nerezových tanků zahřívaných 45-50 °C horkou vodou odbíhající v trubkách kolem tanků. Víno je takto zahříváno po dobu tří měsíců. Během tohoto času je proces regulován a kontrolován institutem madeirského vína, který pečetí tanky a odebírá vzorky před ukončením procesu a po něm.Po tomto zahřívacím procesu je madeira uložena do dubových sudů na různě dlouho dobu. Před lahvováním je potom víno stabilizováno a filtrováno. Kořeny společnosti VINHOS JUSTINO HENRIQUES, FILHOS, Lda., sahají až do roku 1870. Jako jeden z nejstarších výrobců a vývozců madeiry zaujímala vždy významné místo na trhu díky uznávané kvalitě svých vín. Vína, vyráběná tradiční metodou pod přísným dohledem, se stala postupně vysoce hodnocenými v celé Evropě, zejména v Anglii, Francii, Belgii a skandinávských zemích. Stejně tak je ale najdeme například na trzích v USA, Brazílii, Rusku a Japonsku. Rozsáhlé moderní vinné sklepy, které nechala společnost Vinhos Justinos Henriques Filhos vybudovat v roce 1993, patří dnes na ostrově Madeira k největším a nejlépe vybaveným.
898,00 Kč

Justinos
Justinos „ Sercial ” aged 10 years vinho Madeira Do 19% vol. 0.75 l
Justinos „ Sercial ” aged 10 years vinho Madeira Do 19% vol. 0.75 l
Bílé fortifikované víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Sercial vypěstovaných na vinicích portugalské vinařské oblasti Madeira - sladké Toto víno je vyráběno ze vzácné odrudy bílých hroznů, která se jmenuje Sercial. Na ostrově představuje jeho sklizeň pouze 10% z celkového výnosu. Jedná se o suchou madeiru. Ideální teplota pro servírování je 13 – 16 °C. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může obsahovat i toto víno Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
898,00 Kč

Justinos
Justinos 1997 „ Colheita ” vinho vintage Madeira Do 19% vol. 0.75 l
Justinos 1997 „ Colheita ” vinho vintage Madeira Do 19% vol. 0.75 l
Bílé fortifikované víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy vypěstovaných na vinicích portugalské vinařské oblasti Madeira - sladké. Justinos Madeira Colheita 1997 - Tato madeira je vyrobena z pečlivě vybíraných hroznů ze sklizně v roce 1997. Zraje v dubových sudech a je lahvována ne dříve než 5 let po sklizni. Madeira je fortifikované víno pocházející ze stejnojmenného ostrova, které je vyrobeno zastavením kvasného procesu přidáním vinného brandy. Doba kvašení před přidáním vinného alkoholu má vliv na sladkost vína. Vína fortifikovaná brzy jsou sladší, zatímco vína fortifikovaná později jsou sušší, protože již byla při kvašení větší část cukru prokvašena na alkohol. Po fermentaci (kvašení) a fortifikaci přichází na řadu tradiční „Estufagem“, unikátní proces pro výrobu madeiry. Víno je umístěno do obřích nerezových tanků zahřívaných 45–50 °C horkou vodou odbíhající v trubkách kolem tanků. Víno je takto zahříváno po dobu tří měsíců. Během tohoto času je proces regulován a kontrolován institutem madeirského vína, který pečetí tanky a odebírá vzorky před ukončením procesu a po něm.Po tomto zahřívacím procesu je madeira uložena do dubových sudů na různě dlouho dobu. Před lahvováním je potom víno stabilizováno a filtrováno. Kořeny společnosti VINHOS JUSTINO HENRIQUES, FILHOS, Lda., sahají až do roku 1870. Jako jeden z nejstarších výrobců a vývozců madeiry zaujímala vždy významné místo na trhu díky uznávané kvalitě svých vín. Vína, vyráběná tradiční metodou pod přísným dohledem, se stala postupně vysoce hodnocenými v celé Evropě, zejména v Anglii, Francii, Belgii a skandinávských zemích. Stejně tak je ale najdeme například na trzích v USA, Brazílii, Rusku a Japonsku. Rozsáhlé moderní vinné sklepy, které nechala společnost Vinhos Justinos Henriques Filhos vybudovat v roce 1993, patří dnes na ostrově Madeira k největším a nejlépe vybaveným. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může obsahovat i toto víno Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
1 298,00 Kč

Justinos
Justinos 1997 „ Verdelho ” vinho Madeira Do 19% vol. 0.75 l
Justinos 1997 „ Verdelho ” vinho Madeira Do 19% vol. 0.75 l
Bílé fortifikované víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy vypěstovaných na vinicích portugalské vinařské oblasti Madeira - sladké. Toto polosuché fortifikované vino z bilé odrůdy hroznů Verdelho je dnes již poměrně vzácné, protože jeho podíl z celkového výkupu hroznů na ostrově je pouze 10%. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může obsahovat i toto víno Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
1 298,00 Kč

Justinos
Kagor „ Monastic Receipt ” Moldavian dessert wine by Bostavan 0.75 l
Kagor „ Monastic Receipt ” Moldavian dessert wine by Bostavan 0.75 l
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Cabernet Sauvignon vypěstovaných na vinicích Moldávie - sladké. Přesněji fortifikované dezertní moldavské víno Kagor se získává z přezrálých hroznů révy Cabernet-Sauvignon. Hrozny této révy jsou ponechány dlouho na keřích, aby dobře vyzrály a získaly vyšší množství hroznového cukru a vyšší intenzitu chuťových a aromatických látek. Zjednodušeně řečeno Kagor obsahuje fyziologicky získanou vodu, minerální a organické látky. Víno Kagor pochází původně z Francie. Jeho název je odvozen od jihofrancouzského města Cahors, kde se podobná vína pěstovala už od 13. století. Do Ruska bylo přivezeno za cara Petra Velikého kolem roku 1700 a v současnosti se pěstuje ve více zemích bývalého Sovětského svazu, kromě Ruska a Moldavska také např. na Ukrajině. V současnosti se moldavský Kagor dodává i pro britský královský dvůr. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může obsahovat i toto víno Oxid siřičitý (SO2), siřičitany.
79,00 Kč

Bostavan
Kah „ Anejo ” Blue agave Mexican tequila 40% vol. 0.70 l
Kah „ Anejo ” Blue agave Mexican tequila 40% vol. 0.70 l
Kah je opravdu unikátní zkušenost, nabízející nejenom vynikající tequilu, ale také individuálně číslovanou a ručně malovanou lahev ve tvaru lebky inspirovanou mexickým Dnem Smrti. Motivy na lebce pocházejí z mexické historie a kultury oslavující život. Kah Anejo se vyrábí ze 100% agave. Má kávové aroma s nádechem čokolády a tabáku, které se vytvořilo po dvou letech zrání v sudech z amerického dubu. Chutná po vanilce a koření.
1 398,00 Kč

Kah
Kah „ Anejo ” Blue agave Mexican tequila 40% vol. 0.70 l
Kah „ Anejo ” Blue agave Mexican tequila 40% vol. 0.70 l
Silná chuť agáve doprovázená tóny čokolády, tabáku a kávy. Plná a viskózní textura. Stařeno v dubových sudech po bourbonu více než jeden rok. Design černé láhve je inspirován nikaragujskou tradicí Dne mrtvých. V Nikaragui mnoho lidí tráví na hřbitově celý den i noc, kdy zde jí i spí. Domnívají se, že tento čin znovu upevní emocionální spojení mezi nimi a zesnulým. Uzávěr odkazuje na „pan de muerto“ (bochánek mrtvých), což je tradiční obětina za mrtvé. 100% ultraprémiové Tequily KAH jsou poctou nejvýznamnějšímu středoamerickému svátku zvaný Día de los Muertos (Den mrtvých). „KAH“ se ve starobylém mayském jazyce překládá jako „život“ a Den mrtvých, Día de los Muertos, je ve skutečnosti oslavou prožitých životů. Lahev KAH je inspirována tradičními „Calaveras“ (neboli cukrové lebky), které během rituálních oslav svátku Día de los Muertos symbolizují smrt a znovuzrození. Vyrábí se v mexickém státě Jalisco z pečlivě vybraných „srdcí“ weberovy modré agáve pod dohledem mistra palírny Artura Fuentese.
1 395,00 Kč

Kah
Kah „ Blanco ” 100% of blue agave Mexican tequila 40% vol. 0.70 l
Kah „ Blanco ” 100% of blue agave Mexican tequila 40% vol. 0.70 l
Ochutnejte příjemnou čirou KAH Tequila Blanco z mexika se 40 % obsahem alkoholu. Je vyrobena ze 100% modré agáve, která jí dodala příjemnou bylinkovou chuť a vůni. Tequila se nachází v krásné ozdobené láhvi ve tvaru lebky, která byla inspirována tradičním svátkem (oslavou) Dne mrtvých. Tanec se Satanem se provádí s dlouhými, visícími převrácenými kříži a věří se, že Satan vede tento tanec sám! Během tohoto rituálu na počest ďábla se tequila nalije na zem jako oběť, která ho uklidní a ochrání lidi. Barva: čirá s mírně zlatými odlesky Vůně: tráva, mandle, bylinky, agave, pepř Chuť: výrazná, pikantní, ořechy, citrusy, skořice Závěr: středně dlouhý, bylinky, agave, olivy, paprika
925,00 Kč

Kah
Kah „ Blanco ” 100% of blue agave Mexican tequila 40% vol. 0.70 l
Kah „ Blanco ” 100% of blue agave Mexican tequila 40% vol. 0.70 l
Ochutnejte příjemnou čirou KAH Tequila Blanco z mexika se 40 % obsahem alkoholu. Je vyrobena ze 100% modré agáve, která jí dodala příjemnou bylinkovou chuť a vůni. Tequila se nachází v krásné ozdobené láhvi ve tvaru lebky, která byla inspirována tradičním svátkem (oslavou) Dne mrtvých. Tanec se Satanem se provádí s dlouhými, visícími převrácenými kříži a věří se, že Satan vede tento tanec sám! Během tohoto rituálu na počest ďábla se tequila nalije na zem jako oběť, která ho uklidní a ochrání lidi. Barva: čirá s mírně zlatými odlesky Vůně: tráva, mandle, bylinky, agave, pepř Chuť: výrazná, pikantní, ořechy, citrusy, skořice Závěr: středně dlouhý, bylinky, agave, olivy, paprika
1 055,00 Kč

Kah
Kah „ Reposado ” Blue agave Mexican tequila 40% vol. 0.70 l
Kah „ Reposado ” Blue agave Mexican tequila 40% vol. 0.70 l
Výrazná chuť agáve s tóny vanilky a karamelu. Plná a viskózní textura. Více než 2 měsíce zrání v sudech po bourbonu. Lahev vyvedená ve žluté a červené barvě je inspirována peruánskými oslavami Día de los Muertos, kde se s dlouhými obrácenými krucifixy obrazně tančí se Satanem. Přitom se na zem lije tequila jako oběť, která satana uklidní a udrží tak všechny blízké v bezpečí. Uzávěr odkazuje na „pan de muerto“ (bochánek mrtvých), což je tradiční obětina za mrtvé. 100% ultraprémiové Tequily KAH jsou poctou nejvýznamnějšímu středoamerickému svátku zvaný Día de los Muertos (Den mrtvých). „KAH“ se ve starobylém mayském jazyce překládá jako „život“ a Den mrtvých, Día de los Muertos, je ve skutečnosti oslavou prožitých životů. Lahev KAH je inspirována tradičními „Calaveras“ (neboli cukrové lebky), které během rituálních oslav svátku Día de los Muertos symbolizují smrt a znovuzrození. Vyrábí se v mexickém státě Jalisco z pečlivě vybraných „srdcí“ weberovy modré agáve pod dohledem mistra palírny Artura Fuentese.
1 155,01 Kč

Kah
Kah „ Reposado ” Blue agave Mexican tequila 55% vol. 0.05l
Kah „ Reposado ” Blue agave Mexican tequila 55% vol. 0.05l
Kah je opravdu unikátní zkušenost, nabízející nejenom vynikající tequilu, ale také individuálně číslovanou a ručně malovanou lahev ve tvaru lebky inspirovanou mexickým Dnem Smrti. Motivy na lebce pocházejí z mexické historie a kultury oslavující život. Kah Anejo se vyrábí ze 100% agave. Má kávové aroma s nádechem čokolády a tabáku, které se vytvořilo po dvou letech zrání v sudech z amerického dubu. Chutná po vanilce a koření.
248,00 Kč

Kah
Kahlua „ Coffe ” delicius Mexican coffee liqueur 16% vol. 0.70 l
Kahlua „ Coffe ” delicius Mexican coffee liqueur 16% vol. 0.70 l
Kahlua je bohatý, jemný kávový likér temně hnědé barvy, který je vyráběn z té nejlepší mexické kávy se špetkou vanilky. Perfektní směs kávy, vanilky a rumu dává likéru Kahlua jedinečnou chuť - temnou a lahodnou Kahlua dokáže poskytnout i vzrušující dotek exotiky každý den. Ačkoliv je Kahlua klasický likér, je nesmírně všestranná s téměř univerzálním použitím a může být použita v mnoha podobách při mnoha příležitostech.
385,00 Kč

Kahlua
Kaiken Malbec 2021 0.75l
Kaiken Malbec 2021 0.75l
Kaiken Malbec 2021 0.75l
248,00 Kč
Kakadu „ Elixir de Banana ” Caribbean Sugar cane spirits 30% vol. 0.70 l
Kakadu „ Elixir de Banana ” Caribbean Sugar cane spirits 30% vol. 0.70 l
Kakadu Elixír je směs tříletých a pětiletých dominikánských rumů, přezrálých banánů z lokálních plantáží a karamelu. Výborný samotný a nebo jako součást míchaných koktejlů.
475,00 Kč

Kakadu
Kalashnikov „ Red army ” premium Russian vodka 40% vol. 1.20 l
Kalashnikov „ Red army ” premium Russian vodka 40% vol. 1.20 l
Vodka vytvořená na počest konstruktéra Kalašnikova má výborné chuťové kvality. Veškeré prvky designu obalu jsou ryzí, krásné, elegantní, zdokonaleny inženýry. Při výrobě této vodky se používá nejen nejlepší surovina, přísady, zařízení, ale i nejmodernější technologické vymoženosti. Vynaložili jsme velké úsilí na to, abychom uspokojili požadavky našich spotřebitelů a dosáhli s touto sérií produkce úrovně spotřebitelů XXI. století. Likérka a závod na výrobu vodky (LVZ) «GLAZOVSKIJ» je jedním z nejstarších podniků v Udmurtii. V roce 2010 závod oslavil 110 let. Na uzavřené degustaci v Moskvě byly námi představované vodky prohlášeny za jedny z nejlepších v Rusku.
3 397,99 Kč

Kalashnikov
Kalembú „ Café ” Dominican Sugar cane spirits 30% vol. 0.70 l
Kalembú „ Café ” Dominican Sugar cane spirits 30% vol. 0.70 l
Na poctu našemu předkovi z Dominikánské republiky a generacím dobrého vkusu vám můžeme představit Kalembú Café Rum. Mísí se v něm pražená kávová zrna z vysokých a krásných hor Dominikánské republiky, s rumem z cukrové třtiny a jemným nádechem místního medu, který dodává přirozenou sladkost. Vychutnejte si Kalembú Café Rum přímo, míchaný, nebo na skalách a hlavně po večeři. Doporučujeme ho na podporu zdraví, smyslů a jeho degustací získáte odpovědný požitek.
379,00 Kč

Kalembu
Kalembu „ Guava ” Dominican Sugar cane spirits 30% vol. 0.70 l
Kalembu „ Guava ” Dominican Sugar cane spirits 30% vol. 0.70 l
Dominikánský rum z cukrové třitny s jemnou příchutí šťavnatého guáve. J & J Spirits představují Kalembú Guavaberry Rum. Je tak delikátně složitý, jak jeho název napovídá. V průběhu historie plody guavaberry neboli arrayanu vzkvétaly na Hispaniole. Přistěhovalci z východního Karibiku a pěstitelé cukrové třtiny je považovali za dokonalého společníka rumu. Na poctu našim předkům ze San Pedro de Macoris a generacím dobrého vkusu vám hrdě předkládáme rum Kalembú Guavaberry pro vaše nejvyšší potěšení z pití. Hladký jako skály, skvělý jako koktejl! Vychutnejte si exotickou sérii Kalembú. Doporučujeme ho na podporu zdraví, smyslů a jeho degustací získáte odpovědný požitek.
379,00 Kč

Kalembu
Kamasutra Ginseng & Vodka German flavoured vodka 25% vol. 0.50 l
Kamasutra Ginseng & Vodka German flavoured vodka 25% vol. 0.50 l
Kamasutra Ginseng & Vodka se konzumuje buď čistá (zpravidla chlazená), nebo v koktejlech, smíchaná s jinými nápoji (alkoholickými či nealkoholickými). Kamasutra Ginseng & Vodka vděčí za svou exotickou chuť složkám z ženšenového kořene, který používali na čínském císařském dvoře jako afrodiziakum před více než 200 lety.
249,01 Kč

Kamasutra Trade
Kamiki „ Cedar cask finish ” blended malt Japan whisky 48% vol. 0.50 l
Kamiki „ Cedar cask finish ” blended malt Japan whisky 48% vol. 0.50 l
Společnost Kamiki leží poblíž starobylého chrámu Nara, který má mnoho chrámů z 8. století. Kamiki vybírá vyjímečné japonské sladové whisky a nejlepší sladové whisky ze zbytku světa a spojuje tuto jedinečnou směs s nejkvalitnějšís čistou pramenitou vodou v Japonsku. Vznik jména je podle svatyně Omiwa ležící na úpatí hory Miwa. Hora miwa má mnoho legend a od pradávna byla uctívána jako posvátná boží hora. Společnost se inspirovala větrem pocházejícím z boží hory a podle něj pojmenovala whisky KAMIKI, kde KAMI znamená BŮH a IKI znamená DÝCHAT. Vůně a chuť je v dokonalé rovnováze a je cíti vinným medem, karamelem, japonskou švestkou, dubem. Rašelina a karamel je s náznaky santalového dřeva a zeleného čaje. Filtrovaný na 48% alkoholu, aby udržela svou přírodní chuti na maximum.
1 295,00 Kč

Kamiki
Zobrazuji 10681-10700 z 21691 nabídek
  • <
  • ...
  • 531
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • ...
  • >
© 2025 - Provozuje společnost Pelikán Systems s.r.o. - Nově přidané - Ikonky - Kontakt - Slovenská verze - Nastavení cookies