• Home
  • Potraviny a nápoje
  • Přidat eshop
  • Administrovat zboží
  • Jak hledat ?
Dobrá-koupě.cz - katalog zboží

Dios Vinotéka

On-line vinotéka s širokou nabídkou moravských, českých i zahraničních vín. Vína šumivá, dezertní, archivní, stolní, jakostní, pozdní sběr, ledové a slámové víno, vinné, ovocné destiláty. Dodáváme vína na firemní akce, večírky, rauty, dárková balení.
Jacquesson „ cuvée no.746 ” Extra brut Champagne Aoc 0.75 l
Jacquesson „ cuvée no.746 ” Extra brut Champagne Aoc 0.75 l
Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Chardonnay (57%), Pinot Meunier (22%) a Pinot Noir (21%), z toho je 70% ročníku 2014, 30% podílu je rezervního vína ročníku až 2010 vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Champagne - Valée de la Marne - Dizy - brut extra - suché Hrozny pocházejí z 1er Cru a Grand Cru vinic z La Grande Vallée de la Marne a Côte des Blancs. Spontánní primární fermentace a ležení vín v dřevěných sudech. Víno zraje 36 až 42 měsíců na kvasinkách před degoržováním. Skvěle formované víno, omezené produkce (222.044 lahví). Fantastické víno s ráznou kyselinkou od nádherného vinařství Jacquesson, s delikátním perlením, vůní čerstvých jablek a žlutého ovoce, z té nejlepší polohy pro pěstování odrůdy v oblasti champagne pro daný rok. Vinařství, které sídlí v Dizy, kousek od Epernay, bylo založeno roku 1798 v Châlons-sur-Marne a řídí jej bratři Laurent a Jean-Hervé Chiquet. Již od raného počátku své existence vinařství provází obrovská reputaci - Napoleon jako uznání udělil zlatou medaily za kvalitu vín. Základem hospodaření ve vinicích statutu 1er Cru a Grand Cru (Côte des Blancs - obce Avize a Oiry, a Vallée de la Marne - obce Ay, Dizy a Hautvillers) jsou udržitelné postupy, vyloučení herbicidů a systémových chemických postřiků. Ozelenění meziřadí vinic na jaře a na podzim je samozřejmostí. Hnojiva se používají organická. Na lisování se užívají tradiční vertikální lisy - na víno se používá pouze šťáva z prvního lisování. Komplexní, bohatá a složitá vína spontánně fermentují a zrají ve velkých dřevěných sudech po několik měsíců, než proběhne samovolné jablečno-mléčné kvašení. Siřičitany se používají minimálně. Dozáž činí 1-6 g/l, tzn. kategorie Extra-Brut. Vína série 700 jsou dlouhodobě jedny z nejlepších neročníkových vín z Champagne na trhu. Vinařství jako jedno z prvních začalo lahvovat vína z jednotlivých vinic - tzv. lieu-dit.
1 899,00 Kč

Jacquesson
Jacquesson „ D.T. cuvée no.739 ” Extra brut Champagne Aoc 0.75 l
Jacquesson „ D.T. cuvée no.739 ” Extra brut Champagne Aoc 0.75 l
Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 52% Chardonnay, 24% Pinot Meunier a 24% Pinot Noir z roku 2008 vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Champagne - Valée de la Marne - Dizy - brut extra - suché. DT - Dégorgement Tardif, récemment dégorgé - šampaňské obvykle ročníkové, který stárlo na kalích déle, než je obvyklé pro konkrétní dům nebo cuvée, zpravidla 7 až 9 let. Toto leželo rovných 88 měsíců. Fantastické víno s ráznou kyselinkou od nádherného vinařství Jacquesson, s delikátním perlením, vůní čerstvých jablek a žlutého ovoce, z té nejlepší polohy pro pěstování odrůdy v oblasti champagne pro daný rok. Vinařství, které sídlí v Dizy, kousek od Epernay, bylo založeno roku 1798 v Châlons-sur-Marne a řídí jej bratři Laurent a Jean-Hervé Chiquet. Již od raného počátku své existence vinařství provází obrovská reputaci - Napoleon jako uznání udělil zlatou medaily za kvalitu vín. Základem hospodaření ve vinicích statutu 1er Cru a Grand Cru (Côte des Blancs - obce Avize a Oiry, a Vallée de la Marne - obce Ay, Dizy a Hautvillers) jsou udržitelné postupy, vyloučení herbicidů a systémových chemických postřiků. Ozelenění meziřadí vinic na jaře a na podzim je samozřejmostí. Hnojiva se používají organická. Na lisování se užívají tradiční vertikální lisy - na víno se používá pouze šťáva z prvního lisování. Komplexní, bohatá a složitá vína spontánně fermentují a zrají ve velkých dřevěných sudech po několik měsíců, než proběhne samovolné jablečno-mléčné kvašení. Siřičitany se používají minimálně. Dozáž činí 1-6 g/l, tzn. kategorie Extra-Brut. Vína série 700 jsou dlouhodobě jedny z nejlepších neročníkových vín z Champagne na trhu. Vinařství jako jedno z prvních začalo lahvovat vína z jednotlivých vinic - tzv. lieu-dit. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
3 238,00 Kč

Jacquesson
Jacquesson „ D.T. cuvée no.741 ” Extra brut Champagne Aoc 1.50 l
Jacquesson „ D.T. cuvée no.741 ” Extra brut Champagne Aoc 1.50 l
Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 52% Chardonnay, 24% Pinot Meunier a 24% Pinot Noir z roku 2009 vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Champagne - Valée de la Marne - Dizy - brut extra - suché. DT - Dégorgement Tardif, récemment dégorgé - šampaňské obvykle ročníkové, který stárlo na kalích déle, než je obvyklé pro konkrétní dům nebo cuvée, zpravidla 7 až 9 let. Toto leželo rovných 90 měsíců. Fantastické víno s ráznou kyselinkou od nádherného vinařství Jacquesson, s delikátním perlením, vůní čerstvých jablek a žlutého ovoce, z té nejlepší polohy pro pěstování odrůdy v oblasti champagne pro daný rok. Vinařství, které sídlí v Dizy, kousek od Epernay, bylo založeno roku 1798 v Châlons-sur-Marne a řídí jej bratři Laurent a Jean-Hervé Chiquet. Již od raného počátku své existence vinařství provází obrovská reputaci - Napoleon jako uznání udělil zlatou medaily za kvalitu vín. Základem hospodaření ve vinicích statutu 1er Cru a Grand Cru (Côte des Blancs - obce Avize a Oiry, a Vallée de la Marne - obce Ay, Dizy a Hautvillers) jsou udržitelné postupy, vyloučení herbicidů a systémových chemických postřiků. Ozelenění meziřadí vinic na jaře a na podzim je samozřejmostí. Hnojiva se používají organická. Na lisování se užívají tradiční vertikální lisy - na víno se používá pouze šťáva z prvního lisování. Komplexní, bohatá a složitá vína spontánně fermentují a zrají ve velkých dřevěných sudech po několik měsíců, než proběhne samovolné jablečno-mléčné kvašení. Siřičitany se používají minimálně. Dozáž činí 1-6 g/l, tzn. kategorie Extra-Brut. Vína série 700 jsou dlouhodobě jedny z nejlepších neročníkových vín z Champagne na trhu. Vinařství jako jedno z prvních začalo lahvovat vína z jednotlivých vinic - tzv. lieu-dit. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
6 549,00 Kč

Jacquesson
Jacquesson „ D.T. cuvée no.742 ” Extra brut Champagne Aoc 1.50 l
Jacquesson „ D.T. cuvée no.742 ” Extra brut Champagne Aoc 1.50 l
Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 52% Chardonnay, 24% Pinot Meunier a 24% Pinot Noir z roku 2009 vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Champagne - Valée de la Marne - Dizy - brut extra - suché. DT - Dégorgement Tardif, récemment dégorgé - šampaňské obvykle ročníkové, který stárlo na kalích déle, než je obvyklé pro konkrétní dům nebo cuvée, zpravidla 7 až 9 let. Toto leželo rovných 90 měsíců. Fantastické víno s ráznou kyselinkou od nádherného vinařství Jacquesson, s delikátním perlením, vůní čerstvých jablek a žlutého ovoce, z té nejlepší polohy pro pěstování odrůdy v oblasti champagne pro daný rok. Vinařství, které sídlí v Dizy, kousek od Epernay, bylo založeno roku 1798 v Châlons-sur-Marne a řídí jej bratři Laurent a Jean-Hervé Chiquet. Již od raného počátku své existence vinařství provází obrovská reputaci – Napoleon jako uznání udělil zlatou medaily za kvalitu vín. Základem hospodaření ve vinicích statutu 1er Cru a Grand Cru (Côte des Blancs – obce Avize a Oiry, a Vallée de la Marne – obce Ay, Dizy a Hautvillers) jsou udržitelné postupy, vyloučení herbicidů a systémových chemických postřiků. Ozelenění meziřadí vinic na jaře a na podzim je samozřejmostí. Hnojiva se používají organická. Na lisování se užívají tradiční vertikální lisy – na víno se používá pouze šťáva z prvního lisování. Komplexní, bohatá a složitá vína spontánně fermentují a zrají ve velkých dřevěných sudech po několik měsíců, než proběhne samovolné jablečno-mléčné kvašení. Siřičitany se používají minimálně. Dozáž činí 1-6 g/l, tzn. kategorie Extra-Brut. Vína série 700 jsou dlouhodobě jedny z nejlepších neročníkových vín z Champagne na trhu. Vinařství jako jedno z prvních začalo lahvovat vína z jednotlivých vinic – tzv. lieu-dit. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
7 898,00 Kč

Jacquesson
Jacquesson „ Dizy Terres Rouges ” 2013 Extra brut Grand cru Champagne 0.75 l
Jacquesson „ Dizy Terres Rouges ” 2013 Extra brut Grand cru Champagne 0.75 l
Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Pinot Noir vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Champagne - Valée de la Marne - Dizy - brut extra Dizy Terres Rouges Harvest 2013 od Jacquesson je výjimečné šampaňské. Toto šampaňské je vyrobeno z jednoho pozemku vosázeného výhradně v roce 1993. Toto šampaňské Blanc de Noirs dávkované v Extra-Brut pochází ze sklizně 2013, pozdní, ale velmi krásná sklizeň! Toto šampaňské je vynikající, s neuvěřitelnou vinozitou, sotva se dávkuje. Velmi vzácné šampaňské: vyrobeno bylo pouze 10 512 lahví! Vinařství, které sídlí v Dizy, kousek od Epernay, bylo založeno roku 1798 v Châlons-sur-Marne a řídí jej bratři Laurent a Jean-Hervé Chiquet. Již od raného počátku své existence vinařství provází obrovská reputaci - Napoleon jako uznání udělil zlatou medaily za kvalitu vín. Základem hospodaření ve vinicích statutu 1er Cru a Grand Cru (Côte des Blancs - obce Avize a Oiry, a Vallée de la Marne - obce Ay, Dizy a Hautvillers) jsou udržitelné postupy, vyloučení herbicidů a systémových chemických postřiků. Ozelenění meziřadí vinic na jaře a na podzim je samozřejmostí. Hnojiva se používají organická. Na lisování se užívají tradiční vertikální lisy - na víno se používá pouze šťáva z prvního lisování. Komplexní, bohatá a složitá vína spontánně fermentují a zrají ve velkých dřevěných sudech po několik měsíců, než proběhne samovolné jablečno-mléčné kvašení. Siřičitany se používají minimálně. Dozáž činí 1-6 g/l, tzn. kategorie Extra-Brut. Vína série 700 jsou dlouhodobě jedny z nejlepších neročníkových vín z Champagne na trhu. Vinařství jako jedno z prvních začalo lahvovat vína z jednotlivých vinic - tzv. lieu-dit. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
4 568,00 Kč

Jacquesson
Jacquesson tiché víno Dizy TRouges 2015 0.75l
Jacquesson tiché víno Dizy TRouges 2015 0.75l
Jacquesson tiché víno Dizy TRouges 2015 0.75l
4 568,00 Kč
Jade „ Esprit dEdouard ” French Supérieur Absinth by Combier 68% vol. 0.70 l
Jade „ Esprit dEdouard ” French Supérieur Absinth by Combier 68% vol. 0.70 l
Absinthe Jade L'Esprit d'Edouard je autentická rekonstrukce slavného absintu Edouard Pernod z období Belle Époque. Destilovaný tradiční metodou ve Francii v palírně Combier, přináší intenzivní chuťový profil s tóny pelyňku, anýzu a květin, doplněný jemnou hořkostí a dlouhým závěrem. S obsahem alkoholu 72 % je ideální pro tradiční absintový rituál a opravdové znalce.
1 895,01 Kč

Jade
Jade „ Nouvelle Orléans ” French Supérieur Absinth by Combier 68% vol. 0.70 l
Jade „ Nouvelle Orléans ” French Supérieur Absinth by Combier 68% vol. 0.70 l
Absinthe Jade Nouvelle-Orléans je poctou absintové tradici New Orleans, vytvořená T.A. Breauxem. Destilovaná ve Francii v historické palírně Combier, nabízí komplexní chuťový profil s výraznými bylinnými a květinovými tóny. S obsahem alkoholu 68 % je ideální pro tradiční absintový rituál i pro znalce hledající autentický zážitek.
1 895,01 Kč

Jade
Jade „ PF 1901” French Supérieur Absinth by Combier 68% vol. 0.70 l
Jade „ PF 1901” French Supérieur Absinth by Combier 68% vol. 0.70 l
Jade PF 1901 je holdem nejznámějšímu a nejlepšímu absintu všech dob - Pernod Fils. Celých 100 let se nikomu nepodařilo vytvořit komerční kopii původních absintů z 19 století. Až absintovému nadšenci Tedovi A. Breauxovi se podařilo detailně zanalyzovat dochované původní stoleté absinty a vytvořit na původním destilačním kotli, který po požáru Pernod Fils v roce 1901 zakoupil lihovar Combier, jejich reprodukce. Tedovy kopie tří nejslavnějších absintů té doby - Jade PF 1901, Jade Edouard a Verte Suisse se na absintovém trhu staly senzací a dodnes patří mezi nejlepší absinty vůbec.
1 895,01 Kč

Jade
Jade „ Terminus Oxygénée ” French Supérieur Absinth by Combier 68% vol. 0.70 l
Jade „ Terminus Oxygénée ” French Supérieur Absinth by Combier 68% vol. 0.70 l
Jade Terminus Oxygénée Absinthe Supérieure je vrcholovým kouskem série historicky identických absinthů z produkce absintového odborníka Teda Breauxe. Složení vychází z receptury 19. století, jež byla medializována díky užívání metody horkého okysličování a jež přinesla výrobku exportní možnosti široko do světa. Pro dosažení věrné repliky je užíváno postupu odrážejícího původní technologii, svatou trojici pak tvoří tvoří pelyněk z Pontarlier, anýz z Andalusie a fenykl z francouzské oblasti Gard. Prémiová vínovice v základu, spolu s tříletým stařením dodává této nejčerstvější absintové špičce výraznou, avšak zároveň až smetanovou chuť.
1 895,01 Kč

Jade
Jade „ V.S. 1898 Verte Suisse ” Swiss Supérieur Absinth by Combier 65% vol. 0.70 l
Jade „ V.S. 1898 Verte Suisse ” Swiss Supérieur Absinth by Combier 65% vol. 0.70 l
Jade Verte Suisse 1898 je reprodukcí nejlepšího pre-ban švýcarského absintu C. F. Berger. Destilérka C. F. Berger byla jednou z mnoha, která po zákazu absintu ve Švýcarsku v roce 1910 ukončila činnost a jejich legendární absinty byly nadobro ztraceny. Celých 100 let se nikomu nepodařilo vytvořit komerční kopii původních absintů. Až absintovému nadšenci Tedovi A. Breauxovi se podařilo detailně zanalyzovat dochované stoleté absinty a vytvořit na původním destilačním kotli, který po požáru Pernod Fils v roce 1901 zakoupil lihovar Combier, jejich reprodukce. Tedovy kopie tří nejslavnějších absintů té doby - Jade PF 1901, Jade Edouard a Verte Suisse se na absintovém trhu staly senzací a dodnes patří mezi nejlepší absinty vůbec.
1 895,01 Kč

Jade
Jadernička moravian apple brandy Rudolf Jelínek 42% vol. 0.20 l
Jadernička moravian apple brandy Rudolf Jelínek 42% vol. 0.20 l
Tato krajová odrůda jablíček je na střední Moravě jednoznačně nejoblíbenější k získávání jablečného destilátu. Ovoce má vysoký obsah cukru a optimální podíl kyselin, které zaručují čisté prokvašení. Destilát má typickou jablkovou vůni a mírně svíravou chuť, která se zjemňuje dlouhodobějším zráním.
237,99 Kč

Jelínek Rudolf
Jagermeister „ Cold Brew Coffee ” German herbal liqueur 33% vol. 0.50 l
Jagermeister „ Cold Brew Coffee ” German herbal liqueur 33% vol. 0.50 l
Cold Brew Coffee je inspirován inovativní a neustále se měnící scénou nápojů. Unikátní fúze 56 botaniky originálního ikonického likéru s kapkou studené kávy.
798,00 Kč

Jagermeister
Jagermeister „ Glow in dark ” gift box German herbal liqueur 35% vol 0.70 l
Jagermeister „ Glow in dark ” gift box German herbal liqueur 35% vol 0.70 l
Jägermeister Original ve svítícím kartonku! Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1935 v Německu. Jägermeister chutná nejlépe ledově namražený na -18 °C. Rok založení: firma 1878, uvedení produktu pod názvem Jägermeister na trh 1935. Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů koření, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů. Zraje nejméně 1 rok v dubových sudech. Barva: extrémně tmavě až narudle hnědá vlivem kořínků a bylin. Vůně: silná a charakteristická; byliny a zemina; medicinální. Chuť: plné tělo s hutnou bylinkovou příchutí.
398,01 Kč

Jagermeister
Jagermeister „ Manifest ” German herbal liqueur 38% vol. 1.00 l
Jagermeister „ Manifest ” German herbal liqueur 38% vol. 1.00 l
Rok založení: firma 1878, uvedení produktu pod názvem Jägermeister na trh 1935. Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů koření, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů. Zraje nejméně 1 rok v dubových sudech. Barva: extrémně tmavě až narudle hnědá vlivem kořínků a bylin. Vůně: silná a charakteristická; byliny a zemina; medicinální. Chuť: plné tělo s hutnou bylinkovou příchutí.
1 198,00 Kč

Jagermeister
Jagermeister „ Manifest 2 original glasses ” German herbal liqueur 38% vol. 1.00 l
Jagermeister „ Manifest 2 original glasses ” German herbal liqueur 38% vol. 1.00 l
Rok založení: firma 1878, uvedení produktu pod názvem Jägermeister na trh 1935. Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů koření, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů. Zraje nejméně 1 rok v dubových sudech. Barva: extrémně tmavě až narudle hnědá vlivem kořínků a bylin. Vůně: silná a charakteristická; byliny a zemina; medicinální. Chuť: plné tělo s hutnou bylinkovou příchutí.
898,00 Kč

Jagermeister
Jagermeister „ Orange ” German herbal liqueur 35% vol. 0.02 l
Jagermeister „ Orange ” German herbal liqueur 35% vol. 0.02 l
Jägermeister Orange je inovativní varianta klasického likéru Jägermeister, která přináší osvěžující a citrusovou chuť do oblíbeného receptu. Tento likér kombinuje tradiční bylinnou složku Jägermeisteru s osvěžujícím aroma pomeranče, čímž vytváří zajímavou a osvěžující chuťovou zkušenost. Jägermeister Orange si zachovává charakteristickou bylinnou složku originálního Jägermeisteru, která je kombinována s příjemnou sladkostí a kyselostí pomerančového aroma. Tento nápoj je ideální pro ty, kteří hledají zábavnou a osvěžující alternativu k tradičnímu Jägermeisteru a chtějí si dopřát něco nového a vzrušujícího. Jägermeister Orange lze podávat jako aperitiv, digestiv nebo jako součást koktejlů a míchaných nápojů. Jeho bohatá chuť a příjemné aroma pomeranče z něj činí skvělý doplněk pro večírky, oslavy nebo jen tak pro zábavu s přáteli.
34,00 Kč

Jagermeister
Jagermeister „ Orange ” German herbal liqueur 35% vol. 1.00 l
Jagermeister „ Orange ” German herbal liqueur 35% vol. 1.00 l
Jägermeister Orange je inovativní varianta klasického likéru Jägermeister, která přináší osvěžující a citrusovou chuť do oblíbeného receptu. Tento likér kombinuje tradiční bylinnou složku Jägermeisteru s osvěžujícím aroma pomeranče, čímž vytváří zajímavou a osvěžující chuťovou zkušenost. Jägermeister Orange si zachovává charakteristickou bylinnou složku originálního Jägermeisteru, která je kombinována s příjemnou sladkostí a kyselostí pomerančového aroma. Tento nápoj je ideální pro ty, kteří hledají zábavnou a osvěžující alternativu k tradičnímu Jägermeisteru a chtějí si dopřát něco nového a vzrušujícího. Jägermeister Orange lze podávat jako aperitiv, digestiv nebo jako součást koktejlů a míchaných nápojů. Jeho bohatá chuť a příjemné aroma pomeranče z něj činí skvělý doplněk pro večírky, oslavy nebo jen tak pro zábavu s přáteli.
499,00 Kč

Jagermeister
Jagermeister „ Original ” 2glass set original German herbal liqueur 35% vol. 0.70 l
Jagermeister „ Original ” 2glass set original German herbal liqueur 35% vol. 0.70 l
Rok založení: firma 1878, uvedení produktu pod názvem Jägermeister na trh 1935. Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů koření, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů. Zraje nejméně 1 rok v dubových sudech. Barva: extrémně tmavě až narudle hnědá vlivem kořínků a bylin. Vůně: silná a charakteristická; byliny a zemina; medicinální. Chuť: plné tělo s hutnou bylinkovou příchutí.
498,00 Kč

Jagermeister
Jagermeister „ Original ” 2steel shots pack original German herbal liqueur 35% vol. 0.70 l
Jagermeister „ Original ” 2steel shots pack original German herbal liqueur 35% vol. 0.70 l
Rok založení: firma 1878, uvedení produktu pod názvem Jägermeister na trh 1935. Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů koření, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů. Zraje nejméně 1 rok v dubových sudech. Barva: extrémně tmavě až narudle hnědá vlivem kořínků a bylin. Vůně: silná a charakteristická; byliny a zemina; medicinální. Chuť: plné tělo s hutnou bylinkovou příchutí. Tento dárkový set obsahuje dva originální nerezové kalíšky Jagermeister.
498,00 Kč

Jagermeister
Zobrazuji 10301-10320 z 21691 nabídek
  • <
  • ...
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • 517
  • 518
  • 519
  • 520
  • ...
  • >
© 2025 - Provozuje společnost Pelikán Systems s.r.o. - Nově přidané - Ikonky - Kontakt - Slovenská verze - Nastavení cookies