Sada 5 kusů plátků kvality HSS pro přímočarou pilu, se zuby zejména pro řezání tenké oceli (0,5-1,5mm)
• Pilové plátky Yato HSS na kov set 5 kusů YT-3413
• 5 kusů s úchytem Bosch
• Vyrobeno z oceli HSS kvality
• Celková délka 75mm
• Délka ozubení 50mm
• 32 zubů / 1" jemné zuby
• Šíře řezu 1,0mm
• Pro řezání oceli z tenkých plechů (0,5-1,5mm)
* Typ: 6487-10B
* Barva: bílá
* Rozměr: 80x105x28
Rychlé (rovnoměrné) zastřižení divoce rostoucích travin na rovných i svažitých pozemcích • šetrné posekání vzrostlé trávy za účelem sušení na seno • pravidelná údržba luk, sadů, zahrad, mezí, sportovních areálů ap.
Žací lišta na kluzných smycích (2), umožňujících sečení travnatého porostu ve stejné výšce (od 30 do 80 mm) • jednoduché nastavení vhodné rychlosti pojezdu i pohybu střihacích nožů současně pomocí plynové páčky.
Jednoválcový 4taktní OHV motor POWER-ENGINE S 600 V 3,5 kW, reverzní startovací systém LEICHT START, PRIMER (ruční palivové čerpadlo), 1 l palivová nádrž.
Konstrukce: výškově nastavitelná antivibrační řídítka, oddělené spouštění (ovládání) nože a pohonu vpřed, dvojitá sekací lišta, široké pneumatiky s terénním profilem.
Celkové rozměry (d x š x v): 1.450 x 940 x 1.145 mm, max. rychlost: 2,6 km/hod, hladina akustického výkonu LWA: 108 dB (A).
Široký rozsah provozních teplot od -10 °C do +60 °C. Vhodná pro citlivá zařízení jako např.: hodinky, kalkulačky, záložní podsvícení, autoalarmy, tlakoměry, dálkové ovladače a další. Extrémně dlouhá skladovatelnost až 10 let.
velikost baterie | neuvádí se |
---|---|
chemické složení | lithiové |
kategorie/řada | Lithium |
možnost nabíjení | ne |
kapacita | 300 mAh |
---|---|
napětí | 3 V |
typ | GP CR2430 |
provozní teplota | -20 °C až +60 °C |
počet nabíjecích cyklů | nenabíjecí |
hmotnost | 4,3 g |
max. skladovatelnost | 10 let |
značka | GP |
rozměr | 24,5 × 3,0 mm |
Grilování na litinovém plátu dodá pojmu "dokonalá pochoutka" nový rozměr. Jste hrdým vlastníkem plynového grilu Arizona BBQ značky G21? Sbíhají se vám sliny při pomyšlení na grilovaný steak, sýr, pstruha, vajíčka, párečky, lilek, papriky a další delikatesy z letní kuchyně? Pak si určitě opatřete grilovací litinový plát G21. Věřte, že tak šťavnatý steak jste ještě neměli.
Litina patří mezi nejodolnější materiály, které se pro grilování používají. Je vysoce odolná proti vysokým teplotám a poškrábání. Na každé polovině litinového plátu máte k dispozici jiný druh povrchu. Jedna polovina je hladká a využijete ji především pro grilování nakrájené zeleniny, vajíček a sýrů. Druhá polovina s vroubky je určena pro správné grilování steaků, větších kusů zeleniny a ryb.
Chcete si dopřát zeleninovou směs připravenou na svém plynovém grilu? Zeleninu můžete grilovat na roštu, ale musíte jí nakrájet na velké kusy, aby nepropadávala do ohně. Navíc takto grilovanou zeleninu snadno spálíte a nakonec hostům podáváte spíše vysušené oplatky, nežli šťavnaté zdravé delikatesy. Super řešením je právě grilovací litinový plát. Grilujte zeleninu ve velkých kusech i nakrájenou na malé kousky ve směsi. Buďte si jistí, že o šťavnaté grilované zeleninové směsi budete s přáteli básnit ještě dlouho.
Steak grilovaný na roštu také stojí za zmínku, avšak při jeho přípravě z něj vykape většina šťávy a maso zůstane poněkud tužší. To se vám při grilování na plátu nestane! Při grilování steaků na litinovém plátu v mase zachováte většinu šťávy. Tím na povrchu získáte zlatavou opečenou kůrku, ale uvnitř je maso měkké a šťavnaté.
Máte už naložené maso a nakrájenou zeleninu? Tak připravte gril, roztopte litinový plát, vychlaďte pití, pozvěte přátele a užijte si pohodovou večeři pod širým nebem.
Grilování na litinovém plátu dodá pojmu "dokonalá pochoutka" nový rozměr. Jste hrdým vlastníkem plynového grilu Mexico či California BBQ značky G21? Sbíhají se vám sliny při pomyšlení na grilovaný steak, sýr, pstruha, vajíčka, párečky, lilek, papriky a další delikatesy z letní kuchyně? Pak si určitě opatřete grilovací litinový plát G21. Věřte, že tak šťavnatý steak jste ještě neměli.
Litina patří mezi nejodolnější materiály, které se pro grilování používají. Je vysoce odolná proti vysokým teplotám a poškrábání. Na každé polovině litinového plátu máte k dispozici jiný druh povrchu. Jedna polovina je hladká a využijete ji především pro grilování nakrájené zeleniny, vajíček a sýrů. Druhá polovina s vroubky je určená pro správné grilování steaků, větších kusů zeleniny a ryb.
Chcete si dopřát zeleninovou směs připravenou na svém plynovém grilu? Zeleninu můžete grilovat na roštu, ale musíte jí nakrájet na velké kusy, aby nepropadávala do ohně. Navíc takto grilovanou zeleninu snadno spálíte a nakonec hostům podáváte spíše vysušené oplatky, nežli šťavnaté zdravé delikatesy. Super řešením je právě grilovací litinový plát. Grilujte zeleninu ve velkých kusech i nakrájenou na malé kousky ve směsi. Buďte si jistí, že o šťavnaté grilované zeleninové směsi budete s přáteli básnit ještě dlouho.
Steak grilovaný na roštu také stojí za zmínku, avšak při jeho přípravě z něj vykape většina šťávy a maso zůstane poněkud tužší. To se vám při grilování na plátu nestane! Při grilování steaků na litinovém plátu v mase zachováte většinu šťávy. Tím na povrchu získáte zlatavou opečenou kůrku, ale uvnitř je maso měkké a šťavnaté.
Máte už naložené maso a nakrájenou zeleninu? Tak připravte gril, roztopte litinový plát, vychlaďte pití, pozvěte přátele a užijte si pohodovou večeři pod širým nebem.