Bezalkoholová mlha/ hydrolát z pravé damašské růže. Odstraňuje zbytkový make-up a nečistoty, vyrovnává pH pokožky. Má antiseptické, antimikrobiální a proti-zánětlivé vlastnosti.
Bezalkoholová mlha/ hydrolát z pravé damašské růže. Odstraňuje zbytkový make-up a nečistoty, vyrovnává pH pokožky. Má antiseptické, antimikrobiální a proti-zánětlivé vlastnosti.
Bezalkoholová mlha/ hydrolát z pravé damašské růže. Odstraňuje zbytkový make-up a nečistoty, vyrovnává pH pokožky. Má antiseptické, antimikrobiální a proti-zánětlivé vlastnosti.
Přírodní neparfemované vlhčené ubrousky se šťávou z aloe vera jsou skvělé i pro děti s velmi citlivou či ekzematickou pokožkou. Jejich složení je maximálně ekologické, jsou 100% rozložitelné, vhodné pro vegany.
Přírodní neparfemované vlhčené ubrousky se šťávou z aloe vera jsou skvělé i pro děti s velmi citlivou či ekzematickou pokožkou. Jejich složení je maximálně ekologické, jsou 100% rozložitelné, vhodné pro vegany.
Přírodní vlhčené ubrousky pro děti se zklidňujícími bylinnými výtažky z aloe a heřmánku. Jsou 100% rozložitelné, vhodné pro vegany. Jejich složení je maximálně ekologické a šetrné i pro velmi citlivou pokožku.
Přírodní vlhčené ubrousky pro děti se zklidňujícími bylinnými výtažky z aloe a heřmánku. Jsou 100% rozložitelné, vhodné pro vegany. Jejich složení je maximálně ekologické a šetrné i pro velmi citlivou pokožku.
Oceněná, single terroir čokoláda z farmy Ambohimena na plantáži Mava je skvělá pro všechny opravdové znalce a degustátory čokolády, kteří ocení a vychutnají si jemné nuance vůně a chuti. Tato farma je certifikována jako organic.
Hořká, single "terroir" čokoláda, která je skvělá pro všechny opravdové znalce a degustátory čokolády, kteří ocení a vychutnají si jemné nuance vůně a chuti. Tato farma se vyznačuje bio kakaovými boby s tóny karamelu, medu a kokosu, kyselostí a kávovým aroma.
Velmi oceněná, hořká, single terroir čokoláda z farmy Ottange na plantáži Mava je skvělá pro všechny opravdové znalce a degustátory čokolády, kteří ocení a vychutnají si jemné nuance vůně a chuti. Celá plantáž Mava se všemi farmami je certifikována bio.
Single origin bio kakaové máslo z kakaových bobů Criollo-Trinitario-Forastero. Je skvělé pro cukrářskou i kosmetickou výrobu. Není deodorizované, takže si plně zachovává svoji nádhernou vůni.
Luxusní bílá čokoláda z madagaskarského kakaového másla. Delikátní krémová textura a komplexní chuť s tóny květin, medu, banánů a hřejivé vůně a chuti skořice.
Luxusní bílá čokoláda z madagaskarského kakaového másla. Delikátní krémová textura a komplexní chuť s tóny květin, medu, banánů a unikátní vůně a chuti Ylang ylang.
Luxusní mléčná čokoláda z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších bio kakaových bobů přímo z Madagaskaru s dokonale vyváženou a komplexní chutí. Skvělá jako dárek nebo když se chcete sami trochu rozmazlit.
Luxusní mléčná čokoláda s křupavými kousky kešu, vyrobena z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších bio kakaových bobů přímo z Madagaskaru, disponuje dokonale vyváženou a komplexní chutí.
Jedinečná mléčná čokoláda z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších Grand Cru kakaových bobů ze single farmy Mananjara, která se nachází na plantáži Ambatotsara na východním pobřeží ostrova. Tato mléčná čokoláda má robustní, velmi krémovou a lehce pikantní chuť.
Hořká čokoláda vyrobená z toho nejkvalitnějšího a nejčerstvějšího Grand Cru de Sambirano kakaa přímo na Madagaskaru. Skvělá jako dárek pro milovníky vysokoprocentních tmavých čokolád.
Luxusní mléčná čokoláda z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších Grand Cru de Sambirano kakaových bobů přímo z Madagaskaru vyniká dokonale vyváženou a komplexní chutí. Skvělá jako dárek nebo když se chcete sami trochu rozmazlit.
Luxusní, vysokoprocentní tmavá bio čokoláda s kousky kakaových bobů je vyrobená z toho nejkvalitnějšího a nejčerstvějšího Gran Cru de Sambirano kakaa přímo na Madagaskaru. Přidané kousky kakaových bobů ji dodávají extra bohatou kakaovou chuť.
Vysokoprocentní, hořká, single domaine origin čokoláda je jako stvořená pro všechny opravdové znalce a degustátory fine čokolády, kteří ocení a vychutnají si jemné nuance vůně a chuti. Plantáž poskytuje pouze dvě sklizně kakaových bobů ročně, a každá sklizeň se vyznačuje mírně odlišnou chutí.