Kuchařský nůž (26 cm) je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem.
Kuchařský nůž s 16 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem.
Kuchařský nůž s čepelí dlouhou 21 cm je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem.
Nůž Santoku je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakráje
Nůž je kombinací perfektní 16 cm dlouhé čepele a skvěle padnoucího držadla, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem.
Nůž je kombinací perfektní 21 cm dlouhé čepele a skvěle padnoucího držadla, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem.
Nůž je kombinací perfektní 26 cm dlouhé čepele a skvěle padnoucího držadla, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem.