Cucumis sativus L.
Raná hybridní odrůda s převážně samičím kvetením, vhodná k pěstování na poli a v pařeništích.
Rostlina má bujný vzrůst. Plody jsou tmavě zelené s řídkou bradavičnatostí a dorůstají délky 20-22 cm.
Olej se silným oxidačním účinkem, vyživující a hydratující na pleť a pokožku, vlasy a nehty.
SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY
Výrobce:Olej se silným oxidačním účinkem, vyživující a hydratující na pleť a pokožku, vlasy a nehty.
SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY
Výrobce:Avokádový olej s následnou rafinací pro kosmetické aplikace
SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY
Výrobce:Avokádový olej s následnou rafinací pro kosmetické aplikace
SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY
Výrobce:Avokádový olej s následnou rafinací pro kosmetické aplikace
SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY
Výrobce:Bylinný olej k jemné očistě pokožky. Regeneruje a zvláčňuje pokožku, zabraňuje tím jejímu vysušování. Obsažené esenciální oleje eukalypt a tymián mohou přispívat k udržení koncentrace. Vhodný v období nachlazení a k uvolnění namožených částí těla po námaze.
Výrobce: SALOOSKoupelový olej pro velmi senzitivní pokožku s nesnášenlivostí běžných přípravků. Vhodný i pro namíchání vlastního koupelového oleje s spolu s vonnými oleji dle vašeho výběru.
Při koupeli se účinné látky vstřebávají do pokožky, zůstává po koupeli čistá, vláčná a zregenerovaná. Jejich základ tvoří vysoce pečující oleje lisované za studena: bio slunečnicový, bio sezamový a mandlový.
Výrobce: SALOOSOlej dýňový lisovaný za studena ze semen dýně olejné.
SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY
Výrobce:Olej dýňový lisovaný za studena ze semen dýně olejné.
SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY
Výrobce:Olej dýňový lisovaný za studena ze semen dýně olejné.
SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY
Výrobce:JOJOBOVÝ OLEJ
Jojobový olej lisovaný za studena 100% čistý Zlatý elixír pro pleť i vlasy ??
SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY
Výrobce:JOJOBOVÝ OLEJ
Jojobový olej lisovaný za studena 100% čistý Zlatý elixír pro pleť i vlasy ??
SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY
Výrobce:Kokosový tuk bod tání 23-26 °C
SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY
Výrobce: FABIOKokosový tuk bod tání 23-26 °C
SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY
Výrobce: FABIOKokosový tuk bod tání 23-26 °C
SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY
Výrobce: FABIOKokosový tuk bod tání 23-26 °C
SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY
Výrobce: FABIOOlej konopný lisovaný za studena
Jeden z nejcennějších přírodních olejů rostlinného původu. Olej s vysokým obsahem omega-3 a omega-6 nenasycených mastných kyselin
SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY
Výrobce:Konopný olej rafinovaný.
Je lehce nažloutlý, se slabou vůní.
Konopný olej je zcela přírodní, biologicky odbouratelný produkt.
SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY
Výrobce:Konopný olej rafinovaný.
Je lehce nažloutlý, se slabou vůní.
Konopný olej je zcela přírodní, biologicky odbouratelný produkt.
SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY
Výrobce: