Kuchařský nůž GIESSER s#38;nbsp;čepelí z#38;nbsp;chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Hodí se zejména pro krájení ovoce a zeleniny. Zvlněné ostří s jemným povrchem umožňuje hladký řez surovinami. Rukojeť se skládá ze dvou částí. Pevné jádro zajišťuje stabilitu a měkká vnější vrstva umožňuje pohodlný úchop. Díky neklouzavému materiálu se s#38;nbsp;nožem dobře manipuluje. Nástroj je vhodný pro kontakt s#38;nbsp;potravinami a splňuje hygienické standardy. Dá se mýt v#38;nbsp;myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů. Materiál:#38;nbsp;nerez / plast / guma Délka čepele:#38;nbsp;18 cm