Vakuovací sáčky 130x350 mmVakuové sáčky jsou ideálním řešením pro balení především potravinářského sortimentu. Tyto vakuovací sáčky najdou využití v kuchyních, jídelnách a dalších gastro provozech. Hlavní výhodou vakuovacích sáčků sáčků je možnost zavaření sáčku a možnost dlouhodobého uskladnění potravin. K zavakuovaným potravinám se nedostane kyslík, mikroorganismy se tak nemohou rozvíjet a potraviny si tak uchovají déle své aroma, chuť, vitamíny a minerály.Tyto vakuové sáčky jsou vhodné k uskladnění potravin nejen na suchých místech, ale také v chladničce či mrazničce. Vakuovací sáčky dokonale těsní a odolávají teplotám do 100 st.C.Sáčky na vakuování můžete používat opakovaně, a to jak na syrové, tak i na předvařené a uvařené potraviny, jako jsou ryby, uzeniny, sýry, maso, zelenina, ovoce, hotová jídla, zeleninové saláty, ořechy, cereálie, sušenky či pečivo.Jedná se o opakovaně použitelné vakuovací sáčky vyrobené z odolného materiálu, nehrozí tak protržení a nežádoucí vysypání obsahu sáčku.Výhody vakuovacích sáčků: hygienické vhodné ke styku s potravinami opakovaně použitelné odolné teplotám do 100 st CV kartonu je 1000 ks vakuových sáčkůZákazníci také hledají: vakuové sáčky, sáčky k vakuování, pytlíky na vakuování, vakuovací pytlíky, vakuovací sáčky