Italská kuchyně je jednou z nejlepších na světe. To ví i michelinský šéfkuchař Nicolas Vahé a proto mezi jeho pochutinami nesmí chybět typická italská pochoutka - bruschetta. Co vznikne spojením lilku a červené papriky? Lahodná aliance v pikantním kabátku. Dodá finální dotek každému jídlu, ať už tuto směs použijete na chleba, jako dip nebo do misky na těstoviny. Složení: smažený lilek 29%, červená paprika 29%, jablka, cibule, loupaná a nakrájená rajčata (rajčata, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová), extra panenský olivový olej, jablečný ocet, česnek, koriandr, sůl, chilli, koření, antioxidant, extrakt z rozmarýnu. Hmotnost 140 g Směs ideální na panini, sendviče i jako součást tapas. Dle receptury michelinského šéfkuchaře Nicolase Vahé. Uloženo ve skleničce se šroubovacím uzávěrem.