Křupavou svačinku z brambor s příchutí zakysané smetany a cibule si vychutnáte například s pestem jako předkrm nebo jí podrcenou využijete k dochucení zeleninového salátu. Tenké plátky budou také skvělou svačinkou jen tak k televizi. Pochutiny kuchaře Nicolase Vahé, který působil jako šéfkuchař v několika restauracích oceněných michelinskými hvězdami, jsou vyrobeny z čerstvých a tradičních surovin, dle vlastních, originálních receptur. Složení: bramborové vločky 48 %, slunečnicový olej, krupice (pšenice), bramborový škrob, směs koření: sůl, sušená syrovátka (z mléka), laktóza, cibule, cukr, zvýrazňovače chuti: glutaman sodný, disodné 5´ribonukleotidy, regulátory kyselosti: kyselina mléčná, kyselina citronová, česnek, aroma, petržel, kvasnicový extrakt, koření extrakt (kurkuma) 3-5%, sůl, antioxidant (extrakt z rozmarýnu). Může obsahovat stopy hořčice. hmotnost 75 g Extra tenké. Nebezpečně chutné.